Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Jacek
Wiek: 42 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 111 Skąd: Stockholm
#1 Wysłany: 2 Kwiecień 2006, 23:58 no i znowu dałem ciała
Grałem już ponad 1 1/2 godziny. Chciałem obejrzec tabelkę i dałem niechcący 2x esc i.... (wulg.) wykopsało mnie z gry. Dałem ciała jak mało kto czy zawsze jak dam esc musi się pojawić tabelka i jak dam drugi drugi raz esc to już 4 litery?? czy może da się jakoś zmienic ustawienia tak, żeby potwierdzenie wyjścia dawało się innym klawiszem??
_________________ This rifle is my life. 7,62 milimeter FULL METAL JACKET
Spoko Szyszunia witaj w domu ja także się juz na tym przejechałem i moja rada jest taka: oducz sie zaglądania do tabelki tylko cierpliwie zaczekaj do końca gry. A jeżeli Ciebie i tak korci to zasłoń Sobie czymś ten Escape ( podgrzewacze nadają się do tego idealnie )
Pozdrawiam PL_HUBAL
_________________ "...Jesteście nabrani, tak bardzo nabrani..."
T.Love
#3 Wysłany: 3 Kwiecień 2006, 08:22
Rozumiem, że chodzi ci o tą aluminiową część od świeczki?? Odwrocić ją do góry nogami i ustawić na esc?? No dobry pomysł. Mam już na klawiaturze klawisz power przykryty kapslem od kapra bo jak piszę to zbyt często naciska mi się i komp się wyłącza
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#5 Wysłany: 10 Kwiecień 2006, 17:39
PL_Szyszek napisał/a:
Rozumiem, że chodzi ci o tą aluminiową część od świeczki?? Odwrocić ją do góry nogami i ustawić na esc?? No dobry pomysł. Mam już na klawiaturze klawisz power przykryty kapslem od kapra bo jak piszę to zbyt często naciska mi się i komp się wyłącza
:schock możesz mi powiedzieć jak to zrobić?? Czy dla każdego kompa jest inaczej i nie możesz powiedzieć??
A czy nie łatwiej się będzie nauczyć 1x naciskać Esc niż uczyć się grzebać w BIOSie?.Trzeba pamiętać,że jak zmienisz ustawienia w BIOSie to nie będzie działał ani w innych grach(a czasami to jedyna metoda na Pause)jak i w Windowsie??Nie warto!
Witam podwodniaków.Początkujący marynarz(na Forum bo w praktyce zaprawiony w boju(ale nie na 100%haha)).Dla tego ten mundur.
A to sorry.Oczywiście.Napisałeś"Chciałem obejrzec tabelkę i dałem niechcący 2x esc " A jeżeli masz klawisz Power na klawiaturze to powiedz nam może gdzie można dostać taką klawiaturę? W Media Markt ? Jaja sobie robisz?
#10 Wysłany: 11 Kwiecień 2006, 08:11
Po pierwsze primo , nie robię sobie z nikogo jaj a po drugie primo większość bezprzewodowych klawiatur ma klawisz power. Wszystko ma swoje zady i walety a ten klawisz jest takim zadem
Hehe ja uzywam kablowa klawiature, bo nie chce miec opuznien ani w DC ani w Mohaa
Oczywiscie ze jest Power.
Moja klawiatura ma takie przyciski:
Word Excel Power Point , dalej spowrotem, aktualizacja strony, strona startowa, szukaj, favoryty, internet explorer, moj komputer, licznik, power, standby, wylogowanie uzytkownika, glosnosc glosnikow, play ....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum