Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: "Niewierny"
Ulubiona Gra: seria SILENT HUNTER, seria TOTAL WAR Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 949 Skąd: Zagłębie Sosnowiec
#121 Wysłany: 13 Październik 2013, 15:53
No koledzy zapraszam do Albumu - część zdjęć już wrzucona
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
"Krew, pot i żelazo" - motto marynarzy pancernika "Bismarck"
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#123 Wysłany: 17 Październik 2013, 22:22
Oj wyszło, wyszło. Wiele się działo. Mieszkaliśmy w domu jak z Listy Schiendlera :-). Mieliśmy uroczych gospodarzy o dość radykalnych poglądach .
Zwiedziliśmy Wolfsshanze, a oprowadzał nas dziadek ( z Wermachtu ??? ), wspinaliśmy się na szczyty bunkrów, obejrzeliśmy potężne mury śluz, przedzieraliśmy się przez krzaki.
A wieczorem rewelacyjny koncert bluesowy w knajpie, gdzie muzyka kruszyła międzynarodowe bariery, piwo lało się strumieniami a atmosfera stawała się coraz bardziej gorąca .
Potem Twierdza Boyen i powrót do domu. W zasadzie bez problemów, oprócz jednej sytuacji, w której bym prawie Finka , omyłkowo, zostawił na stacji benzynowej .
Generalnie rewelacyjny zjazd w doborowym towarzystwie.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#125 Wysłany: 18 Październik 2013, 21:08
PL_Andrev napisał/a:
PL_Cmd_Jacek napisał/a:
Oj wyszło, wyszło. Wiele się działo. Mieszkaliśmy w domu jak z Listy Schiendlera :-). Mieliśmy uroczych gospodarzy o dość radykalnych poglądach .
Heh?
Radykalnych w którą stronę?
Wyobraź sobie staruszków, chyba z osiemdziesiąt lat mieli. Wszędzie sakralne obrazuy, ikony i gobeliny. Gospodarz pali jednego papierosa za drugim. A my w tym wszystkim w środku z koszulkami Uboot waffe - po prostu klimat nieziemski
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Imię: "Niewierny"
Ulubiona Gra: seria SILENT HUNTER, seria TOTAL WAR Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 949 Skąd: Zagłębie Sosnowiec
#126 Wysłany: 19 Październik 2013, 00:43
Cytat:
Wyobraź sobie staruszków, chyba z osiemdziesiąt lat mieli. Wszędzie sakralne obrazuy, ikony i gobeliny. Gospodarz pali jednego papierosa za drugim. A my w tym wszystkim w środku z koszulkami Uboot waffe - po prostu klimat nieziemski
hehe - płakałem ze śmiechu jak to czytałem
Ale było fajnie Jacku, i wszyscy dobrze się bawili i oby tak na następnym zlocie
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
"Krew, pot i żelazo" - motto marynarzy pancernika "Bismarck"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum