Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Mati
Ulubiona Gra: Attack the Warship, SH, FSX, IL-2 Pomógł: 4 razy Wiek: 28 Dołączył: 03 Maj 2013 Posty: 4620 Skąd: Katowice
#2 Wysłany: 17 Październik 2013, 07:19
No brawo, ja musiałem niestety reinstalować SH3 bo się nie włączał (błąd z 3D) po reinstalacji chyba będę musiał znowu reinstalować bo w czasie patrolu na początku miałem błąd "Nie wysyłaj"
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#4 Wysłany: 17 Październik 2013, 12:55
kanaron napisał/a:
No brawo, ja musiałem niestety reinstalować SH3 bo się nie włączał (błąd z 3D) po reinstalacji chyba będę musiał znowu reinstalować bo w czasie patrolu na początku miałem błąd "Nie wysyłaj"
ja mam podobny błąd, gdy włączam SH3 mając ustawioną maksymalną rozdzielczość pulpitu (1900x1000 czy coś koło tego). Aby uruchomić grę muszę obniżyć ją i dopiero wtedy gra się uruchamia.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Kanaron. Ale w ogóle weszłeś do gry (tj. miałes wnętrze okrętu?)
Ulubiona Gra: Attack the Warship, SH, FSX, IL-2 Pomógł: 4 razy Wiek: 28 Dołączył: 03 Maj 2013 Posty: 4620 Skąd: Katowice
#6 Wysłany: 17 Październik 2013, 16:14
Wnętrze było, a co do błędu tego 3D to miałem go na normalnej rozdziałce na jakiej zawsze jestem.A po przeinstalowaniu było ok, załadowało, w okręcie byłem, laggi były i błąd. Chyba znowu reinstall.
#8 Wysłany: 17 Październik 2013, 17:32
Nie jestem pewien czy z powodów moich (coś z moim SH3 lub kompem) czy przez sieć, jeśli to drugie to mógłbym obstawiać Tunngla, bo na nim pierwszy raz byłem, na Open VPN wszystko mam ok, ale potrzebuję plików basiora, żeby móc postawić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum