Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Grzegorz
Ulubiona Gra: seria Wing Commander (wielki fan), Silent Hunter III, seria Hitman, Fallouty Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 11 Lis 2012 Posty: 73 Skąd: ze Śląska
"Przesylka z Berlina"
U-BOOTY: IXD2 (1942) - Weterani
CZAS MISJI: 2 godz.
30/05/1942 - Godzina 16:00
Operacja Monsun trwa w najlepsze - niemieckie ubooty patroluja Pacyfik.
Japonski okret podwodny I-203 sygnalizuje obecnosc amerykanskiej floty.
W pospiechu formowane jest stado, ktore moze odmienic losy wojny na Pacyfiku...
Do grupy Alfa:
Japonskie samoloty dostrzegly wielki, slabo broniony amerykanski konwoj.
Wedlug danych znajduje sie on po prosto przed wami.
Wykorzystajcie sytuacje!
P.S. Woooo ale niezle nakosilismy
Musialem dodawac tyle statkow do raportu
wyniki.jpg
Plik ściągnięto 11 raz(y) 32.21 KB
stateczki.jpg Ile natrzaskalismy
Plik ściągnięto 17 raz(y) 131.6 KB
_________________ Zwał się John C. Butler a był naprawdę podłym draniem
Ilekroć próbowałem poczęstować go cygarem
On stanowczo odmawiał
Fundując mi soczystego jeża prosto w twarz
Udany patrol to taki w którym c0de zatapia 4 DD-eki
Ostatnio zmieniony przez c0de 20 Październik 2013, 02:12, w całości zmieniany 1 raz
I w tym momencie pojawia się pytanie czy ktoś testował te misje? Taki wynik X3? Takie mordowanie DDków X3? W takim roku?
No i sam odpowiedziałeś. Tylko w złej kolejności;
Takie mordowanie DDków X3 = taki wynik X3 = taki brak zupełny klimatu x3 = w takim roku.
Po tabeli widać idealnie, że najpierw było DDhunt, a potem dobrali się do konwoju bez eskorty, to mogli tam szaleć.
Dlatego ja ciesze się, że w tej strzelance nie wziąłem udziału, dla mnie to zupełny brak klimatu.
Misja nie jest trudna. Średni wynik na ekipę 3 osób = około 20-30k. Bez strzelania do eskorty.
Rok nie oznacza trudności. Da się zrobić łatwą misję w 1945. Wcześniej grano misję w 1939... I tam gracze poginęli.
Imię: "Niewierny"
Ulubiona Gra: seria SILENT HUNTER, seria TOTAL WAR Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 949 Skąd: Zagłębie Sosnowiec
#5 Wysłany: 20 Październik 2013, 12:32
Witam.
Jestem w szoku:
Oyama - 4 dd-ki.
Kolega U-55 same okręty wojenne + największy tanker T3.
Code 2 CV !!!
Muszę przyznać, że takiego wyniku już dawno nie było!!!
Tylko pogratulować.
Pozdrawiam serdecznie - Adm. Lütjens
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
"Krew, pot i żelazo" - motto marynarzy pancernika "Bismarck"
Tak. Wystarczy, że gracze zaczną kosić eskortę. Jak tylko eskorta nie ma jeży, da się całkiem łatwo to robić. Tylko musisz dobrze manewrować i da się hałasując całą eskortę ściągnąć...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum