Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Przemek
#1 Wysłany: 22 Wrzesień 2013, 11:21 Problem z TheDarkWraith's New UI for SH5 v7.4.2
Witam mam do was pytanie czy moglibyście pomoć zlokalizować mi w czym tkwi problem mam silent hunter 5 gold edytion v 1.0.5.0 przez uplay nie wiem czy aktualizował do patcha 1.2 ale chyba jak wersja gold to najnowsza zobaczcie screeny o co chodzi są dwa jakie mam wgrane mody i ten drugi w czym tkwi problem.
Jak odinstalowuje TheDarkWraith's New UI for SH5 v7.4.2 tego problemu nie ma.
Wiecie jak to naprawić?.
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#2 Wysłany: 22 Wrzesień 2013, 13:10
Najprawdopodobniej nie masz "spaczowanej" wersji na 1.2.
Odinstaluj wszystkie mody i uruchom aktualizację ręcznie:
...\Silent Hunter 5\Support\GameUpdater\gu.exe
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
#4 Wysłany: 14 Listopad 2013, 22:37 Re: Problem z TheDarkWraith's New UI for SH5 v7.4.2
Przemek115 napisał/a:
Witam mam do was pytanie czy moglibyście pomoć zlokalizować mi w czym tkwi problem mam silent hunter 5 gold edytion v 1.0.5.0 przez uplay nie wiem czy aktualizował do patcha 1.2 ale chyba jak wersja gold to najnowsza zobaczcie screeny o co chodzi są dwa jakie mam wgrane mody i ten drugi w czym tkwi problem.
Jak odinstalowuje TheDarkWraith's New UI for SH5 v7.4.2 tego problemu nie ma.
Wiecie jak to naprawić?.
ja mam inny problem instalacje tego moda (wersja moja j/w GE PL 1.2.0), zrzuty ekranu poniżej:
SH5Img@2013-11-10_22.25.38a.jpg po kliknięciu na element który wskazuje strzałka włącza sie przenikanie...bug
Plik ściągnięto 33 raz(y) 109.56 KB
SH5Img@2013-11-12_22.20.19a.jpg
Plik ściągnięto 27 raz(y) 93.47 KB
_________________ Morze dużo daje lecz czasem zabiera.
Unikaj rutyny szczególnie na okręcie podwodnym- LZ.
Mam to samo ale w ogóle nie zwracam na to uwagi bo mam wyłączoną opcję Free External Camera (to oznacza ta ikona którą wskazujesz na górnym menu). Nie wiem czy to błąd moda czy może ustawień grafiki, ale gdzieś spotkałem się z opinią, że najczęściej występuje przy kartach graficznych NVidii.
Można z tym
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum