Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 19 Grudzień 2013, 22:00 antena na okręcie
Witam, jak wysunąć antenę radiową (taka okrągła obracająca się po prawej stronie od UZO)?
Jak zmusić hudroakustyka aby podał mi niewidoczne jednostki, jak mu rozkazuje je pokazać to odpowiada, że nie może, próbowałem na powierzchni i silniki "stop" w zanurzeniu tez silniki "stop" i to samo.
Mam zatopionych 98 tyś i nie mogę skończyć 1 misji...o co chodzi?
sh510.jpg
Plik ściągnięto 23 raz(y) 37.39 KB
_________________ Morze dużo daje lecz czasem zabiera.
Unikaj rutyny szczególnie na okręcie podwodnym- LZ.
Jeśli chodzi o antenę radiową to nie wiem w jaki sposób ją chować i wysuwać. Swoją drogą dobre pytanie - nigdy się nad tym nie zastanawiałem
Jeśli chodzi o sonarzystę to jest to bug gry. Niejaki TheDarkWright znalazł, zdiagnozował i usunął ten problem a łatkę do tego znajdziesz w modzie New UI TDC bodajże od wersji 6 w górę. Instalacja samego moda nie jest skomplikowana, jednak samo już wykonanie korekty bugu gry jest dość skomplikowane. Mi osobiście przysporzyło to trochę problemów. Gdzieś na naszym Forum imć PL_Andrev umieścił post związany z tym bugiem i z tego co pamiętam są w nim linki do SubSim gdzie jest opisany sposób instalacji łatki. Radzę tam poszukać i uzbroić się w cierpliwość.
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum