Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
In WSM3.1,there are 3 folds call IJN_3,IJN_2,IJN_1.You should choose one,they are different shipes.
IJN_1:
IXD2=Super Yamato
IXC/40=Musashi Late
IXC=Yamato Late
IXB=Yamato Early
VIIC=Agano
VIIB=Akizuki
IJN_3:
IXD2=Kongo
IXC/40=Mogami 203mm
IXC=Mogami 155mm
IXB=Maya
VIIC/41,42=Tone 155mm
VIIC=Tone 203mm
VIIB=Asashio
WSM3.05 has the same fold xxIx,xxIIx,xxIIIx.(Sorry the fourm can't type Chinese)You should choose one,another fold is for mutiplay don't need to install.
Imię: Paweł
Ulubiona Gra: Silent Hunter 3 Pomógł: 1 raz Wiek: 37 Dołączył: 25 Lip 2011 Posty: 13 Skąd: z Pokładu u-107
#85 Wysłany: 18 Wrzesień 2011, 12:44
woonteerxd napisał/a:
Mam problem z główną artylerią... Wcale nie oddają ognia, a jeżeli sam nią steruję, brak wystrzału, tylko amunicja ucieka, wie ktoś o co chodzi?
Z głównych dział nie można strzelać bo jest jeczce potrzeba wgrania moda WO 3.0 w tedy powinno być oki.
Napisał Chinese U-47 Zobacz post
OK,it appears you're all troubled with WSM3.1 IJN MOD.Let me explain:
1st,this WSM3.1 mod requires my WO3.3 mod.
2nd,this mod is made for SH3 Chinese version,so in your English version,its language goes completely wrong.
So,I'll make a english version as soon as possible.Maybe tonight.
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Aktualnie brak Pomógł: 5 razy Wiek: 30 Dołączył: 26 Lut 2010 Posty: 658 Skąd: oni mają tyle tonażu?
#87 Wysłany: 4 Styczeń 2012, 20:34
Mógł bym ktoś uaktualnić linki do WSM 3.0 na czyste sh ?
_________________ Ford Mondeo Mk III ST220
Wysoko obrotowy silnik DURAtec ST 3.0 V6
226 koni. 7 sekund do setki, ponad 240 km/h maksymalnej prędkości.
Mój ulubieniec ze względu na osiągi i wyposażenie w stosunku do ceny
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Aktualnie brak Pomógł: 5 razy Wiek: 30 Dołączył: 26 Lut 2010 Posty: 658 Skąd: oni mają tyle tonażu?
#89 Wysłany: 9 Styczeń 2012, 16:18
oo dzięki dał bym Ci jeden punkt "pomógł" tylko nie wiem gdzie to zaznaczyć :p
_________________ Ford Mondeo Mk III ST220
Wysoko obrotowy silnik DURAtec ST 3.0 V6
226 koni. 7 sekund do setki, ponad 240 km/h maksymalnej prędkości.
Mój ulubieniec ze względu na osiągi i wyposażenie w stosunku do ceny
Imię: sebastian
Ulubiona Gra: SH3,Assetto Corsa,Rfactor,Arma 3,ETS 2,SH5 Pomógł: 2 razy Dołączył: 24 Maj 2013 Posty: 37 Skąd: Szczecin
#92 Wysłany: 16 Grudzień 2013, 04:09
Witam,mam pytanie odnośnie Warship Mod Essentials przestali nad nim pracować? bo nigdzie nie mogę go pobrać i czy WSM 3.1 (Japonskie okrety) mozna zainstalowac na czystm sh3 v1.4.
Imię: Patryk
Ulubiona Gra: Seria SH, Fifa 11, F1 2010, CM03-04 Pomógł: 2 razy Wiek: 28 Dołączył: 04 Maj 2009 Posty: 396 Skąd: Rogów
#93 Wysłany: 29 Styczeń 2014, 14:25
Mam nadzieję, że jesteś dalej obecny na forum, poszukam aktualnych linków, ponieważ jestem pewien, że gdzieś jest ten mod do pobrania, ostatnio pobierałem go pół roku temu, ale chyba nie zniknął od tak z internetu, której wersji dokładnie potrzebujesz?
Imię: Paweł
Ulubiona Gra: Silent Hunter 3 Pomógł: 1 raz Wiek: 37 Dołączył: 25 Lip 2011 Posty: 13 Skąd: z Pokładu u-107
#94 Wysłany: 10 Październik 2014, 18:04
woonteerxd napisał/a:
Mam nadzieję, że jesteś dalej obecny na forum, poszukam aktualnych linków, ponieważ jestem pewien, że gdzieś jest ten mod do pobrania, ostatnio pobierałem go pół roku temu, ale chyba nie zniknął od tak z internetu, której wersji dokładnie potrzebujesz?
a tak że pojedyncze okręty np H39, Richelieu i wiele ciekawych i przydatnych rzeczy,
ja aktualnie staram się przetłumaczyć WO niestety mój windows nie potrafi przekwalifikować chinskich znaków na polskie i niestety zamiast tekstu mam rybki i kafelki.
P.S. niektóre mody mogą nie działać w pełni ponieważ wykorzystują one bibliotekę 32 BITOWĄ czyli DLL nowsze windowsy Np vista , 7, 8 są to zazwyczaj 64 bitowe systemy i może się okazać że możecie się nie w pełni cieszyć modem którego macie
Pozdrawiam Lipud U-107
_________________ War Ship mod 3.0 by Chinese U-47
ORP WICHER I ORP ORZEł
Imię: Dawid
Ulubiona Gra: Silent Hunter III
#95 Wysłany: 18 Czerwiec 2015, 15:27 SH III WARSHIP MODE
Witajcie, dopiero co się zarejestrowałem na forum mimo że w SH 3 już grałem od dawna do rzeczy, 2 dni temu zauważyłem że można wgrać moda i pływać Bismarckiem (extra ) i moje pytanie, czy można ustawić albo ktoś wie czy jest jakiś mod co pozwala na strzelanie ze wszystkich dział a nie tylko z jednego głównego? Fajnie by było mieć opcje sterowania każdym głównym działem. Pozdro i czekam na ODP
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum