Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Patryk
Ulubiona Gra: Seria SH, Fifa 11, F1 2010, CM03-04 Pomógł: 2 razy Wiek: 28 Dołączył: 04 Maj 2009 Posty: 396 Skąd: Rogów
#1 Wysłany: 29 Styczeń 2014, 22:21 Widok zewnętrzny
Grając niedawno w DC zauważyłem w opcjach możliwość włączenia lub wyłączenia " widoku zewnętrznego ", jednak ani na skrótach klawiszowych, ani w interfejsie, ani w spisie pod f1 nie znalazłem wzmianki o widoku z " trybu III osoby " jak to było już w SHII i kolejnych częściach. Wie może ktoś ze starych wyjadaczy, czy coś takiego w ogóle w DC istnieje? A jeśli tak to jak to załączyć?
Widok zewnętrzny to widok z zewnątrz okrętu, ale kamerą uczepioną okrętu. I można też przełączać na inne jednostki w zasięgu wzroku np. ostrzeliwujesz wrogi OP i włączasz na widoku ten OP i widzisz, czy bomby lecą płycej, czy głębiej.
Swobodnej kamery zewnętrznej o ile mi wiadomo nie ma.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum