Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Aktualnie brak Pomógł: 5 razy Wiek: 30 Dołączył: 26 Lut 2010 Posty: 658 Skąd: oni mają tyle tonażu?
#41 Wysłany: 1 Luty 2014, 13:36
ja z openvpn mam problem, pokazuje ciągle że jest jakaś niezgodność z XP i ciągle na połączeniu lokalnym świeci się czerwony krzyżyk
_________________ Ford Mondeo Mk III ST220
Wysoko obrotowy silnik DURAtec ST 3.0 V6
226 koni. 7 sekund do setki, ponad 240 km/h maksymalnej prędkości.
Mój ulubieniec ze względu na osiągi i wyposażenie w stosunku do ceny
Wiesz, że na OpenVPN ktoś musi wpierw serwer postawić, aby móc się dołączyć?
1) Zawinstaluj go (bo na windozie )
2) Zainstaluj teamViever (może pomóc ci pomóc)
3) Wbij na Venciaka
4) Złap Finka (dziś jestem cały dzień)
5) Sprawdzimy, co i jak
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#43 Wysłany: 1 Luty 2014, 15:16
nie będę na otwarciu sezonu
powodzenia
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Imię: Mati
Ulubiona Gra: Attack the Warship, SH, FSX, IL-2 Pomógł: 4 razy Wiek: 28 Dołączył: 03 Maj 2013 Posty: 4620 Skąd: Katowice
#48 Wysłany: 3 Luty 2014, 08:21
Wczoraj trochę testowałem swoje misje i odkryłem jeden drobny błąd w opisie misji "konwój z ciężkim sprzętem": czas gry to nie 2h 30min. tylko 2h (w zupełności wystarczy). Nie trzeba przeinstalowywać paczki tylko prosiłbym aby pamiętać, że czas to tylko 2h.
Imię: Marcin Pomógł: 13 razy Wiek: 43 Dołączył: 15 Lip 2007 Posty: 1878 Skąd: Gdańsk/Coventry
#51 Wysłany: 29 Marzec 2014, 19:06
Finek prosba. Czy nazwy misji i folderow misji moga byc bez polskich znaczkow. Ja sobie zawsze instaluje pakiet przez JGME, a ten ignoruje polskie znaki.
Hmmm... Tak? Pomyślę... Bo zaś to czasami może powodować kłopoty. Misja "Zróbmy łaskę"... Może być różnie potem odebrana.. Ale wezmę pod uwagę to zdanie... Bo da się to zrobić.
Imię: "Niewierny"
Ulubiona Gra: seria SILENT HUNTER, seria TOTAL WAR Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 949 Skąd: Zagłębie Sosnowiec
#53 Wysłany: 29 Marzec 2014, 19:18
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
"Krew, pot i żelazo" - motto marynarzy pancernika "Bismarck"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum