Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#1 Wysłany: 14 Wrzesień 2013, 10:33 Silent Hunter wersja angielska
Pojawiła się wersja w wersji angielskiej, niestety niemiecki był dla mnie barierą nie do pokonania a teraz
Czyli kolejny bug...
Cóż, ja na razie całkowicie zaprzestałem gry w SHO. Poza tym, że błąd goni za błędem, a developerzy chyba mają urlop, to w obecnej wersji gra jest po prostu nudna.
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Imię: Marek
Ulubiona Gra: życie
#6 Wysłany: 24 Marzec 2014, 01:28
Ta gra nigdy lepsza nie bedzie bo jest na flashu, (flash to zawsze pelno bledow ale cukierkowy wygląd i latwosc programowania).
[ Dodano: 26 Marzec 2014, 17:17 ]
Utracilem jedna jednostke typu IIB. Wzialem swoja pierwsza misje ataku na cele wojenne. Podczas głebokich nocnych ciemnosci w deszczu i mgle gdy widocznosc byla na 400m i nic nie bylo widac wiec plynalem na hydrofon, mój wychylony nad powierzchnie peryskop zostal dostrzezony przez samoloty i zbombardowany w ciagu pół minuty od wystawienia. Ta absurdalna sytuacja powtarzala sie wiele razy az mnie zniszczyli
Okazuje sie że tutaj peryskop samoloty widza wczesniej i dalej niz my cale wielkie okrety
Dobra gra, jesli sie ja odbiera jako parodie symulatora ubota. Podejrzewam że projekt jako calosc juz nie bedzie rozwijany bo jest niewypalem i zostanie zamkniety za jakis czas. Teraz jeszcze daja sobie czas na zlapanie paru naiwnych nowych graczy ktorzy wydaja pieniadze zanim rozpoznaja z czym maja do czynienia.
Szkoda, bo interakcja na duzym teatrze wojennym z wieloma graczami daje potencjalnie dosyc duze mozliwosci na różne scenariusze.
[ Dodano: 2 Kwiecień 2014, 22:36 ]
Z racji że nie mam teraz sprzetu do SH3 a czuje potrzebe torpedowania to pogrywam w to jednak. Gra ma pewne aspekty wojny ubotowej zachowane mimo okrutnych uproszczen, teleportacji i zakanczania misji gdy tylko sie pojawia zagrozenie. Gdyby dobrac swoje zasady to mozna sie bawic. Typowym zachowaniem graczy jest wycinanie eskorty a potem zatapianie calego konwoju z dzial i torped co akurat mi si enie podoba ale sam wiele lat temu tak grywalem w SH3 wiec rozumiem ze ped do zwyciest jest wazniejszy niz realizm
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum