Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 16 Marzec 2013, 11:20 mam problem z windows 8
mam silent hunter 3 od dawna i ostatnio zmieniłem system z xp na Windows 8 i gra mi nie działa próbowałem dosłownie wszystkiego. nie wiem co robić???. Pomocy
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
No, ale gdzie wychodzi błąd? I jaka jest jego treść?
Bo to jakbyś zadzwonił do mechanika i powiedział "Samochód mi nie chce jechać"
Mechanik: ale co się dzieje? Silnik pracuje? Przekręcanie kluczyka nie odpala silnika?
ty: "Nie chce jechać"
W którym miejscu pojawia się błąd, że nie można zagrać. Instalacja? ładowanie gry? ladowanie misji?
Sory że tak trułem ale znalazłem rozwiązanie bo posiadałem starom wersje gry pudełku tuż po jej wydaniu a ostatnio dostałem pudełko z nowszą wersjom z kolekcji klasyki i wszystko działa
przepraszam za zmarnowany czas.A stare pudełko schowam ale jest po nim mapa chociaż.
Imię: Eryk
#10 Wysłany: 16 Maj 2014, 23:44
witam
po kilku latach postanowiłem zagrać ponownie w SH3 i mam taki sam problem co autor tematu czyli gra zainstalowała się ale nie chce się uruchomić na windows 8.
mam starszą wersje gry czyli czarne pudełko z instrukcja i mapą konwojów podczas działań wojennych. po instalacji podczas uruchomienia gry pojawia się okno http://naforum.zapodaj.net/f68dfab87101.jpg.html mimo ze włączony jest tryb zgodności na starszą wersje windows . próbowałem tez uruchomić jako administrator .
zainstalowanie patcha 1.4 tez nie pomogło.
czy da się cos z tym zrobić czy pozostaje tylko zdobycie najnowszego wydania gry?
Ostatnio zmieniony przez Treevill 16 Maj 2014, 23:46, w całości zmieniany 1 raz
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#13 Wysłany: 21 Maj 2014, 07:36
Panowie
woonteerxd
oraz
Treevill
OSTRZEGAM.... NA RAZIE
_________________ capt. TUPOLOV commanding
sOnar [Usunięty] Kommodore
#14 Wysłany: 21 Maj 2014, 08:43
He he wiedziałem, że będzie draka bo temat zszedł na czarną stronę niemocy
Chyba nie masz wyboru i musisz się zaopatrzyć w najnowszą wersję Mokrego III np. z Kolekcji Klasyki...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum