Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: "Niewierny"
Ulubiona Gra: seria SILENT HUNTER, seria TOTAL WAR Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 949 Skąd: Zagłębie Sosnowiec
#41 Wysłany: 23 Maj 2014, 16:02
No to jest nas trzech:
Finek
Daritto
Lütjens
...
jest ktoś jeszcze chętny ???
Trzeba by się rozejrzeć za jakimiś noclegami.
Finku jak będziesz miał czas to powchodź na linki, które podałem.
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
"Krew, pot i żelazo" - motto marynarzy pancernika "Bismarck"
Z Luciakiem dziś chwilę poświęciliśmy tematowi.
Wychodzi, że będziemy wybierać się pomiędzy 1, a 21 IX 2014. Ja i Luciak możemy w dowolnej tej dacie jechać. Przemo ma potwierdzić możliwości w najbliższy poniedziałek.
Darek? A jak z tobą?
Hejka,
teoretycznie termin jest ok. Nie wiem jak mi pójdzie z sesją na studiach i czy nie będę miał kampanii wrześniowej.
Ale póki co nadal jestem na TAK.
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Ulubiona Gra: seria SILENT HUNTER, seria TOTAL WAR Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 949 Skąd: Zagłębie Sosnowiec
#48 Wysłany: 31 Maj 2014, 22:04
To teraz czekamy co powie Przemek i można się powoli szykować do wypadziku.
Ja we wrześniu powinienem mieć wolne bez problemu - tylko jak zawsze musimy ustalić dokładny termin.
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
Z wszystkie wynika, że im wcześniej (bliżej 1 IX) tym lepiej... Ale dobre wieści dla Przemka, że dokładna data zależy tylko od niego, co ułatwia nam planowanie terminu.
#52 Wysłany: 1 Czerwiec 2014, 15:06
Spokojnie Darrito.
Ostatnio z Finkiem trochę rozmawialiśmy na temat zwiedzania - co, kiedy i gdzie oraz trasy docelowej.
Jak już będziemy znali decyzję Przemka - to powinniśmy się spotkać na Vento i porozmawiać na temat wypadu.
Ja w pierwszych dwóch tygodniach czerwca będę praktycznie niedostępny, a potem jak najbardziej możemy porozmawiać.
Złe wieści. Przemo nie dostanie urlopu, a ja dziś dowiem się, kiedy we wrześniu ja będę zajęty (komisja rekrutacyjna). Tak więc dziś wszystko będzie jasne i możemy ustalić potem szczegóły
#55 Wysłany: 12 Czerwiec 2014, 16:39
To jedziemy we trójkę.
Dostałeś może ode mnie zeskanowane informacje o trzech miastach ???
#57 Wysłany: 15 Czerwiec 2014, 07:13
No jak Finku - dotarła teraz przesyłka???
Jaki prawdopodobny termin ???
Byłbym za początkiem września jakoś. Albo końcówka sierpnia?
Co powiedzie tak, aby w "wyjeździe" znalazł się weekend 28/29 VIII lub 5/6 IX. Albo na początku, albo na końcu... O! 3 IX wpaść do Bretanii Uczcimy rocznicę wypowiedzenia wojny przez Francję w Bunkrach
#59 Wysłany: 15 Czerwiec 2014, 13:58
Jestem jak najbardziej za początkiem września.
Trzeba tylko dokładny termin ustalić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum