Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Witam, w kampanii Szczęśliwe dni zrobiłem większość misji i została mi "Zaopatrzenie strategiczne", jednak zostało mi za mało czasu i termin upłynął, a wszystkie misje zniknęły.. Na pasku brakuje 2 krzyżyków. Muszę wczytać starego seva i się pospieszyć, czy da się coś zrobić?
Ahh, takie wspaniałe forum.. Tylu pomocnych ludzi..
Hm, drugi post na Forum i już sarkazm z trybem roszczeniowym?
Słabo...
A Ty byś się nie wkurzył, jakbyś prawie miesiąc musiał czekać na odpowiedź? Gdybym tego nie napisał, pewnie nikt by mi nie odpowiedział. Zresztą, teraz ta odpowiedź nie jest mi potrzebna.
Cóż. Nikt nie napisał, bo nikt nie wiedział, jak widać z powyższych.... Podejrzewam,że postów "nie wiem", nie chciałbyś widzieć.
Poza tym, mylisz "brak chęci pomocy", z "brakiem możliwości rozwiązania problemu" przez osoby. Bo ja bym ci chętnie pomógł, ale w SH5 nie grywam prawie w ogóle, nie znam w ogóle mechaniki działania modów, więc jedynie mogę "ogólne" problemy pomóc rozwiązać, a tak szczegółowego nie umiem.
I czy to znaczy, że jestem osobą, co nie chce pomóc?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum