Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 22 Wrzesień 2006, 19:26 U-47 dotarł do portu! CMDR Blue R zawitał! Witajcie!
Salut! Leutnant-Senior melduje się na rozkaz!
Witajcie! jestem nowy.... Co prawda od dawna grywam w gry o okrętach podwodnych, interesuję się tym i czytam o tym książki, ale nie mam żadnego doświadczenia w grach przez internet. Cóz. Zawsze jest pierwszy raz...
Może na początek trochę o mnie:
Lat 19, fan Króla Lwa, frontiera, Star Warsów i U-Bootwaffe. Lubiący pływać na IID i VIIC, zamieszkały w Dąbrowie Górniczej... Lubię imperowizować
Nazabawniejsza sytuacja w SH... Płynę na 25m i podnoszę peryskop, aby zobaczyć, czy mogę wyjść.. Widocznosć na 10m, ale wystarczy, aby nie wbić się we Frachtowiec... Peryskop na 270, zoom 6x... i 10m od okrętu wprost na peryskopie bomba głębinowa.... Na szczęście szła na 100m... Ale omal zawału nie dostałem..
Ulubiona metoda walki to kanonier, ale ostatnio zacząłem zwiększać realizm i już 1 misję na 100% realizmu przeszłem... Jedyne czego nie umiem w SH3.... to wyliczyć prędkosci. Niby naciskam stoper, ale nie wiem jak dokładnie... Choć raz przypadkiem udało się... No, ale jakoś tam ręcznie obliczyłem i trafilem... 3 razy w śrubę......
Na co dzień uczę sie w technikum, klasa maturalna, a co Weekend gamemasteruje w Star Wasr RPG d20... Ostatnio graczy do U-XXI wepchnąłem... Najlepsze jaja to były, jak ich TIE zaczęły gonić GWiezdne Wojny i U-Booty... Gracze mnie znienawidzili....... Szkoda... Mieli dowodzić "Rekinem" w ataku na konwój......
Co tam jeszcze..... 100% abstynent, 100% nienawidzący cheatów... raz musiałem wpisać kod, bo komp w Hoom5 nie chciał uznać misji, choć robiłem wszystko co trzeba... Ale wyszło, ze buga miałem, a nie chciało mis ię jeszcze raz całej misji przechodzić.
Od pewnego czasu miłośnik realizmu>90%....
Próbował sił na DC, ale mu nie poszło... Grał w Enigma: Rising Tide, ale spodziewał się czegoś lepszego... Dlaczego piszę w 3 osobie? hmmm...... Poprawiam się
Może moje wady. Napiszę w 3 bo łatwiej mi się obgadać:
Czepialski wzrokowiec. Zmień avatar, a będzie narzekać, ze tamten był lepszy... Bo przyzwyczaił się. Ten gorszy zmienisz po roku na poprzedni, znów będzie narzekać, że ten był lepszy.. Cóż. Ja zapamiętuje obrazkami i osoby po obrazkach zazwyczaj poznaje
hmmm...... Hmmmm....... Nie mam pomysłu co jeszcze..... Hmmm...
Aha! Normalny nie jestem Ale czy ktoś zna normalnego człowieka? Każdy jest na swój sposób orginalny... Czasami może jestem trochę za luźny, ale zobaczymy.....
No to chyba na tyle... Coś przypomnę to dopisze.....
Dzięki... Miło zostać tak powitanym.
Cóż. Pisało o przedstawieniu się, to się przedstawiam, a potem mi jeden admin powiedział, że większość to pisze część, dwa słowa i koniec
Witam na pokładzie jesteśmy już po jednej misji treningowej, szkoda że była tylko treningowa bo byśmy się nieżle obłowili zatopionym tonażem ( ponad 20 000 BRT każdy).
ScreenShot013.jpg PL_Lisiu -USS Benson PL_CMDR Blue R - U-2347 PL_Teo - U-2939
Plik ściągnięto 61 raz(y) 53.54 KB
_________________ Witam Gość, Zapraszam na mostek.
Ostatnio zmieniony przez PL_Teo 23 Wrzesień 2006, 16:03, w całości zmieniany 5 razy
Imię: Jacek Pomógł: 2 razy Wiek: 52 Dołączył: 29 Maj 2005 Posty: 215 Skąd: Szczecin
#10 Wysłany: 23 Wrzesień 2006, 16:28
Witam Cię bardzo serdecznie również na forum.
Miło jest nam bardzo, iz pomimo tego, że gra SH II i DC przegrywa na pewno graficznie i poziomem realizmu z SH III, to właśnie tryb multi w tych pierwszych przyciąga do nas coraz większą liczbę chętnych do gry.
Jednak ludzki DD nad głową robi swoje
Proponuję poznac troszkę klawisze i historię, oraz możliwości poszczególnych jednostek (nie tylko niemieckich) i ....... do boju !!
Pakować prowiant, grzać diesle, przejżec torpedy i pływać, pływać, pływać .....
To jest to co tygrsysy lubia najbardziej
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#16 Wysłany: 5 Październik 2016, 11:39
10 lat, a człowiek nic się nie zmienia
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum