Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Olek
Ulubiona Gra: SH3 Pomógł: 4 razy Wiek: 26 Dołączył: 20 Lut 2014 Posty: 2413 Skąd: Kraków
#1 Wysłany: 24 Wrzesień 2014, 16:38 witam
Witam mam 15 lat interesuje sie symulatorami modelami ksiazkami i komputerami
Lubie sh2,3,4(w 4 nie gram wina slabego kompa)
DW
lubie grac na multi ale w sh2 dc i DW nie próbowalem nie liczac 2 prób przekonania brata
wady: zawsze próbuje dołozyc swoje 5 groszy
jestem wredny
i nie najnormalniejszy
Imię: Olek
Ulubiona Gra: SH3 Pomógł: 4 razy Wiek: 26 Dołączył: 20 Lut 2014 Posty: 2413 Skąd: Kraków
#6 Wysłany: 25 Wrzesień 2014, 08:46
no to narazie z wami nie pogram bo mam w pc ułamana nóżka od wentylatora a na laptopie sie tnie a nie gracie w Dangerous waters?
A najpierw musimy dojsc do tego co znaczy normalny
Co do sh4 to tez nie lubie plywac amerykanskimi puszkami a nie ciagnie mnie u-bootem na pacyfik
Ostatnio zmieniony przez PL_olek0849 25 Wrzesień 2014, 08:50, w całości zmieniany 2 razy
A najpierw musimy dojsc do tego co znaczy normalny
Popieram !
A na serio:
W DW to grywaliśmy "gościnnie" (o ile można takiego słowa użyć) z inną grupą osób (widziałem zresztą, że już temat DW znalazłeś u nas).
Obecnie jako klan gramy tylko w SH3 (za parę dni startuje nowy sezon) oraz w forumową grę Szare Wilki (na podstawie planszówek dla 1 gracza Hunters (2014) wydawnictwa ConSimPress i U-Boat Leader (2011) wydawnictwa DVG).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum