Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Olek
Ulubiona Gra: SH3 Pomógł: 4 razy Wiek: 26 Dołączył: 20 Lut 2014 Posty: 2413 Skąd: Kraków
#3 Wysłany: 11 Październik 2014, 22:18
acha czyli nie trzeba zadnych oblicczen 4 torpedy i zapomniec
sOnar [Usunięty] Kommodore
#4 Wysłany: 12 Październik 2014, 02:11
W moim przypadku śledziłem to coś na 'C' na peryskopowej. Płynął raczej stałym kursem. Dostał parę ryb (2-3) i po misji. Nie było z tym większego problemu. Wiesz, to było dawno temu także szczegółów raczej mało pamiętam. Gdzieś mam save z ostatniej misji. Odpuściłem sobie ją, bo tak mnie wku#*@ły samoloty... że sobie dałem siana...
Imię: Olek
Ulubiona Gra: SH3 Pomógł: 4 razy Wiek: 26 Dołączył: 20 Lut 2014 Posty: 2413 Skąd: Kraków
#5 Wysłany: 12 Październik 2014, 02:32
oj to ja za 3 razem rzuciłem mu jak płynął pod katem prostym 4 ryby i nic nie zostało nawet bąbelki
Szkoda ze nie gracie w nią już (jutro spróbuje odpalić sh3 z kota z pendriva na innym kompie)
Ostatnio zmieniony przez PL_olek0849 12 Październik 2014, 02:34, w całości zmieniany 1 raz
sOnar [Usunięty] Kommodore
#6 Wysłany: 12 Październik 2014, 02:35
Ogólnie o ile pamiętam 2 uziemiają przyszłego denata...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum