Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Iroks, nie chodzi o cofanie się w wersjach a o możliwości rozegrania sieciowego patrolu bez problemów.
Ostatnia edycja rankingu pokazała, że przekombinowanie w modowaniu gry, jak i kolejne jej update`y powodowały wywałki w trakcie rozgrywania patroli sieciowych, bądź całkowicie uniemożliwiały ich rozpoczęcie.
Mając więc na uwadze nasze doświadczenia z niestabilnością serwerów UBI spróbujemy przetestować od początku kolejne modfikacje. Zaczniemy więc od wersji Silent Hunter IV 1.4
Jako, że masz zainstalowany pakiet U-Boot Missions masz grę w wersji 1.5. żeby więc dostosować wersję do 1.4 musisz odinstalować grę, zainstalować samą surową wersję SHIV: Wolves of the Pacific (wtedy jest so SHIV ver 1.2) a następnie dołożyć patch 1.4 (jest w dziale Download).
Jeśli testy przebiegną pomyślnie spróbujemy w dalszych etapach przetestować już wersję 1.5
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#24 Wysłany: 18 Sierpień 2010, 21:46
mogę z Wami spróbować - o której godzinie ?
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Cmd_Jacek - oczywiście, że można.
Nie wiem jak inni - ja jutro postaram się być. Myślę, że podobnie jak w dniu dzisiejszym, pomiędzy godzinami 20-21wszą.
KIA KIA KIA KIA KIA
Zapraszamy wszystkich - bez znaczenia na poziom doświadczenia
Dziś spróbujemy zagrać w wersji 1.5 (czyli z dodatkiem U-Boot Missions).
Wczorajsza próba rozruchu na wersji 1.4 zakończyła się 100% powodzeniem - w sensie postawiliśmy grę, zalogowaliśmy się, weszliśmy do gry i zdołaliśmy przeprowadzić udane ataki
Pisze w ten sposób ponieważ parę miesięcy temu nie było to tak oczywiste - serwery szwankowały, wersje gier i modów się gryzły itepe itede
KIA KIA KIA KIA KIA
Czy ktoś gra w ogóle jeszcze w SH IV i gdzie znajdę aktualny ranking ?? jakoś ciężko się do niego dokopać. A ten który znajduje się pod tym linkiem http://polishseamen.pl/szkielet.php?fid=ranking to już jakiś zabytkowy
Imię: Daniel
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#31 Wysłany: 27 Październik 2014, 09:04
Hmm, mogę mieć problemy od strony technicznej, bo na multi w SH4 w swoim życiu rozegrałem JEDEN (może dwa) patrol i to jeszcze bez sukcesów. Owszem w kampanii mam większe doświadczenie, ale to nie to samo.
Od strony ogarniania tabelek itp. to chyba akurat żaden problem, mógłbym ogarniać stronę forumową takiego przedsięwzięcia, ale o grze wiem zbyt mało.
Co do terminu - taki krótki przerywnik między dwoma edycjami rankingu SH3
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum