Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Chciałem tu zaprezentować grafikę tej gierki przeglądarkowej. Wciąż nie mogę uwierzyć, że jest to gra niewymagająca instalacji, gdyż wybuchy godne są SH5 - a ogólne efekty np. pogodowe wyglądają lepiej niż w SH3... coś na poziomie 4 części. I nie przesadzam, zobaczcie sami:
[ Dodano: 21 Wrzesień 2013, 21:23 ]
Publikowane są screeny z różnych widoków które zostaną dopiero zaimplementowane
[ Dodano: 24 Wrzesień 2013, 16:42 ]
1.jpg Piękny zachód słońca z konwojem w tle
Plik ściągnięto 44 raz(y) 152.1 KB
2.jpg Wybuch... jak bomba atomowa - gdyby to był pełnoprawny SH, to bym pewnie rypał, ale że w internecie i za darmo, to może być i taki wybuch nawet :D
Plik ściągnięto 32 raz(y) 151.68 KB
3.jpg Deszcz... krople deszczu spływające po peryskopie, ładne fale, piana... no miód i orzeszki
Imię: Marek
Ulubiona Gra: życie
#2 Wysłany: 14 Październik 2013, 22:24
Dwukrotnie podchodzilem do tej gry na dwóch róznych przegladarkach i sie nie przebilem, albo mi wywala blad shockwave albo system tak sie przeciaza ze trace steroanie i wszystko wisi. bardzo duze wymagania jak na gierke internetowa albo jakies specjalne co do grafiki to ma.
Tymczasem grywam w inne gry 3D i nie mam problemów.
Majama, czy zaglądałeś na oficjalne forum gry?
Są tam wątki z informacjami o konfiguracjach sprzętowych. Ta gra nie ma takich wymagań by powodować zwisy systemu...
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum