Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Bo dla mnie po niemiecku U-Boot zostanie U-Boot, poprostu innaczej Untersee-Boot
Zreszta widac ze z niemczech jestem, wiec juz przyzwyczajony do tego jestem.
_________________ Gość Najlepsza obrona jest atak
Ostatnio zmieniony przez PL_General 8 Maj 2006, 17:50, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Maniut Pomógł: 9 razy Dołączył: 18 Cze 2005 Posty: 842 Skąd: koło morza
#14 Wysłany: 20 Maj 2006, 21:19
A my jesteśmy mili i przystojni, to nas wpuścili do wnętrza Orła i Sokoła, i pozwolili porobić fotki, a nawet pobawić się peryskopem i manipulatorami sterów,
Pozdr
Ale dziwi mnie to ze kraje maja tak malo U-Bootow. Myslalem ze zawsze jest obawa o 3 wojne swiatowa, i ze produkuja dalej U-Booty. Ale widac ze sie mylilem
Bo op są niewyobrażalnie drogie i lepiej kupić sobie fregatę i dorzucić coś jeszcze (czasem nawet drugą). A mało krajów może pozwolić sobie na okręty z reaktorem, których obecność powoduje, że te z konwecjonalnym napędem moze nie stają sie bezuzyteczne, ale na pewno są z reguły słabsze pod każdym wzgledem...
_________________ "Z mgły wyłaniały się wielkie okręty bojowe i ich maszty-pagody..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum