Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 18 Maj 2006, 10:20 problemy z SH3 1.4PL
Witam,
mam problem z gierką SH3 ver. 1.4PL, mod RUB 1.43 PL (z działu Download niniejszej stronki), otóż gra potrafi ni stąd ni z owąd zresetować kompa !! Czytając forum nie znalazłem satysfakcjonującego wyjaśnienia, co mogło by być powodem takiej sytuacji, więc proszę o pomoc.
Sprzęt to: AMD Athlon 3000+ 64 bit, płyta główna Gigabyte K8U, RAM 512 MB, grafika Radeon 9550 128/128, dysk Seagate 60 GB 7200, sterowniki najnowsze, a ostatnio Catalyst 4,11 (zalecane przez UBI do Pacific Fighters).
Gra już była przeinstalowana (bez skutku), nic się nie spalilo, a Iłek (wersja pełna czyli PF 4.04 też wymaga niezlego sprzętu) czy też T-72 działają bez zarzutu, próbowałem także odinstalować moda - po odinstalowaniu również bez skutku. Czyżby pozostawał tylko format i wszystko od nowa?
Ostatnio zmieniony przez Lukas 18 Maj 2006, 11:39, w całości zmieniany 2 razy
Powiem ci tez ze nie raz mialem problem ze SH3 mi sie zawiesil i zrestartowal kompa, dlatego ze karta graficzna lub karta muzyczna sie "przegrzaly" czy cos w tym stylu.
Moze i cos innego, ale restart byl.
Zainstaluj sobie nowe sterowniki do karty graficznej i muzycznej, powinno pomoc, przynajmniej tak umnie bylo.
#3 Wysłany: 19 Maj 2006, 15:21
A moze wszyscy z takimi objawami maja Radeony?? pamietam ze kiedys byly z nimi ciagle problemy, a to ze gra nie dziala pod radeonem, a to ze cos sie zle wyswietla i przerozne prpblemy z nimi byly, albo moze macie Win XP Home Edition? :>
_________________ Nie szukaj przyczyny...szukaj wyjscia...
#6 Wysłany: 23 Maj 2006, 19:44
W gruncie rzeczy nie jestem specjalista w tej dziedzinie, ale HE to ubozsza wersja Windowsa i jak przypuszczam nie zawiera jakis tam uslug, ale przykladowo z kumplem chcielismy pograc w StarCraft'a, jak wiadomo byly z nim problemy przy Win98 bo nie bylo widac CD...ja mam Win XP Prof. z SP2 i nieczego nie potrzebowalem zeby pograc w Stara, natomiast moj kumpel mial ten sam problem co przy Win98 tyle, ze podmiana tego tam odpowiedniego pliku nie powiodla sie, dlaczego tak sie stalo nie wiem, ale moze przyczyna tkwi w tej ubozszosci wersji Win XP HE...nie daje glowy ze mam racje
_________________ Nie szukaj przyczyny...szukaj wyjscia...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum