Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Konrad
#5 Wysłany: 20 Maj 2006, 13:20
PL_U-99 napisał/a:
Oj chyba nie. Troszke za duży jak dla mnie. Porównaj ze statkami które są zacumowane zaraz obok przy nabrzeżu. Troszke brak proporcji.
To nie są statki tylko okręty.
H.M.S. Plumouth - fregata ASW
H.M.S. Onyx - okręt podowdny widać ledwie czarny zarys przy burcie H.M.S. Plymouth
Trałowiec nazwy już nie pamiętam
LCT 75 - barka desantowa
Te zdjęcia są nieaktualne w obecnej chwili już tam nic nie ma. U - 534 stoi obok, jest ogrodzony i chyba niebardzo wiadomo co z nim zrobić.
Ostatnio zmieniony przez Grom 21 Maj 2006, 15:16, w całości zmieniany 5 razy
hehe bardzo nieaktualne bo na miejscu z którego teraz pisze na zdjęciu są szczere pola więc te zdjęcia mają przynajmniej 1.5 roku (teren mojego miasta był fotografowany zimą a w styczniu się tu wprowadziłem )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum