Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Ideaa jest taka, by kapitanowie Szarych Wilków (choć nie tylko oczywiście) oczekując na swoją turę - co jak każdy wie w przypadku remontu okrętu, bądź długich działań Wilczych Stad - może trwać dość długo, mógł sobie zagrać w uproszczoną wersję PBF-a i strzelić parę szybkich rundek przyczyniając się do "rozwoju" swojej postaci/
W przeszłości prowadziłem już gry PBF jako Admin - gry o tematyce wojenno/ekonomicznej oraz jako Game Master - gry ekonomiczne oraz przygodowe (universum Mass Effect, Star Wars, Piraci) - także moje kompetencje mimo iż są trochę odmienne (z racji tematyki tamtych gier) to jednak jakieś są mam nadzieję
Pomysł jest by stworzyć autorski, prosty system do gry o wybranej tematyce. Główną ideą byłby tu rozwój - w miarę postępu zdobywanie nowego sprzętu i bardzo możliwe że również lekka korekta historii - ale to tylko w przypadku okrętów.
Każdy ma prawo do uczestniczenia w dyskusji - dawania swoich pomysłów i opcji do ankiety.
Na chwilę obecną są 2:
a) Okręty Nawodne - kampania na Pacyfiku bądź Morzu Śródziemnym
b) Siły Pancerne
Ktoś Coś?
(na chwilę obecną jest 2-ch chętnych czyli Kanaron i Becker)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum