Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
PL_Adamus8: DE Cofer
PL_Lisiu: DD Thomason
PL_Marco: DE Thomas
Cała trójka dowódców jednostek nawodnych przeżyła, i nic niezatopili (wynudziliśmy sie jak nic, jakby pogoda dopisała mogłbym sie poopalać)
100% Konwoju przetrwało
Dowódcy Sub:
PL_Andrzej: I-18 - KIA Nieliczony
PL_HELLBOY: I-21 - przeżył
PL_PudeL: I-16 - przeżył
Dowódcy Subów popełnili błędy w nawigacji, co poskutkowało tym że niebyli w stanie wyznaczonego czasu donas dotrzeć.
Pogoda: Squalls
Godzina: 11:00
25 Sierpnia 1942
Wody okolic Guadalcanal
PS.Andrzej działo nie strzelało bo to był sprzymierzony okręt.
Screen.JPG
Plik ściągnięto 19 raz(y) 66.47 KB
Ostatnio zmieniony przez PL_Marco 2 Czerwiec 2006, 09:22, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Łukasz Pomógł: 17 razy Wiek: 39 Dołączył: 24 Mar 2006 Posty: 461 Skąd: Będzin
#2 Wysłany: 2 Czerwiec 2006, 00:04
mój debiut na DD
szkoda że nie mogłem powalczyć z żadnym z subów, ale pewnie i z czasem to też będzie mi dane
Na razie pozostaje mi się cieszyć, że przeżyłem pierwszy patrol na DD i w dodatku nie staranowałem ani nie zatopiłem żadnego mercha
Należy dodać że to był "dosłownie" debiut bo wcześniej nawet nie wiedziałem do czego służa poszczególne pomieszczenie na Niszczycielu na szczęście starsi stopniem dowódcy Adamus i Marco pomogli i nie było tak najgorzej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum