Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Albert
Ulubiona Gra: Silent Hunter 5
#3 Wysłany: 4 Maj 2015, 21:11
Zawsze najpierw dopływam do celu a później patroluję. Nie wiem czemu tak jest. W internecie wielu miało ten sam problem ale nie udało mi się znaleźć odpowiedzi jak to zlikwidować.
Imię: Timo Hallmann Pomógł: 4 razy Wiek: 106 Dołączył: 03 Lut 2007 Posty: 458 Skąd: Berlin
#4 Wysłany: 4 Maj 2015, 21:19
A która to misja? może patrolujesz na granicy i dla tego nie zalicza ci tonażu. Mi nie zaliczało tylko jeśli zatopiłem statek po za strefą patrolowania.
_________________ Nie Unterbrechen Sie den Feind, als Fehler zu begehen
Imię: Albert
Ulubiona Gra: Silent Hunter 5
#5 Wysłany: 4 Maj 2015, 21:40
Nie pamiętam jak ta misja się nazywała. To było chyba "Brytyjskie wody przybrzeżne". Podejrzewam, że ten brak tonażu to sprawka internetu. Uplay nie podłącza się pod internet z niewiadomego powodu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum