Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Oto bieżąca lista dowódców, która jest na bieżąco aktualizowana:
Sir Frank Kanaron, KCB, PO Admirała, wiceadmirał, Dowódca Home Fleet, Dowodzi z lądu (Kanaron)
Thomas Hardy, CB , Kontradmirał Dowódca zespołu krążowników Home Fleet (TF4), Okręt Flagowy HMS Liverpool (Olek)
Jack Halliday, DSO, wiceadmirał, Zastępca dowódcy Home Fleet, dowódca zespołu operacyjnego Home Fleet (TF3), Okręt Flagowy HMS King George V (Jacek)
Felix Jenkins, Kontradmirał USN, Dowódca zespołu operacyjnego TF99, Okręt flagowy USS Washington (Pingwin)
Sir Arleigh Harvey, Komandor, Dowódca lotniskowca HMS Victorious (Pepe) - okręt zatonął
John Fox, Komandor, dowódca HMS Manchester, PO Dowódcy TF4 (Fox6)
Andrey Golovko, Order Czerwonej Gwiazdy, PO Admirała, wiceadmirał, Dowódca Floty Północnej ZSRR (Andrev)
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#2 Wysłany: 23 Wrzesień 2015, 12:59
Się zgłaszam :-) . Dowództwo obejmę wg uznania głównodowodzącego .
Jack Halliday
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
pepe [Usunięty] Kommodore
#3 Wysłany: 23 Wrzesień 2015, 15:01
Też poproszę o przydział. Zastanawiam się nad lotniskowcem ale jeśli uważasz, że za głęboka woda na pierwszą grę to może być PO Admirała Dowódca Floty Północnej ZSRR
Dane personalne delikwenta podam jak już otrzymam przydział (bo nie wiem jeszcze czy rusek czy angol)
Też poproszę o przydział. Zastanawiam się nad lotniskowcem ale jeśli uważasz, że za głęboka woda na pierwszą grę to może być PO Admirała Dowódca Floty Północnej ZSRR
Dane personalne delikwenta podam jak już otrzymam przydział (bo nie wiem jeszcze czy rusek czy angol)
No to HMS Victorious do twoje dyspozycji Możesz nazwisko podawać.
Ps. Wszyscy będą tu mieli "głęboką wodę na start" (ja też, bo grałem tylko 1 raz scenariusz samouczkowy I przerżnąłem )
Jak nikt nie zgłosi się, to Kanaron zostanie wiceadmirałem Home Fleet (ps. Dopisałem stopnie obu PO Admirała) , a Jacuś dostanie HMS Kent. Resztę zapcham NPCami i dam im mniej ważne zadania... Np. Przewozy złota to przypadną graczom.
Co za problem jakieś imię i nazwisko wymyślić? Wygoogluj kilka postaci, losowo w linki powiązane i szukasz tam imienia. Np. wpadasz na Nelsona, wchodzisz w jakąś jego bitwę i szukasz np. kapitana jakiejś jednostki i np. jego imię...
Dobra, dokonałem 2 awansów na kontradmirałów (dowódców zespołów bojowych)... Wybacz Pete, ale Royal Navy ceniła wyżej pancerniki. Na pocieszenie ci podam, że z większym zasięgiem (zasięg lotnictwa jest większy od dział) będziesz mógł więcej zdziałać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum