Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Claude
#1 Wysłany: 21 Czerwiec 2006, 10:17 Dane techniczne sub-ow from US, IT & JP
No to wczoraj nie poplywalem , jankeska lodz podwodna (nedzna bardzo w porownaniu do niemieckich) , postanowilem na poczatku patrolu zejsc na probe tym zlomem na 200m i na 180m sie rozsypala. Wczoraj rowniez Jaca zdazyl mi powiedziec , ze sa spore roznice w sprzecie japonskim oraz , ze rowniez moze sie zdarzyc plywanie na wloskich ubootach. Przejrzalem forum, jest sporo informacji o tych lodziach ale poza jedna bardzo istotna, faktycznymi mozliwosciami zejscia tych lodzi - gdzie takie dane mozna znalezc ?
_________________ 1942, irgendwo im Nordatlantik - "Alaaarm!"....
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#2 Wysłany: 21 Czerwiec 2006, 10:21
Dzial SUB-taktyka- czyli w tym co teraz piszesz- sa opisane TYPY okretow podwodnych nic tylko czytac:)
#3 Wysłany: 21 Czerwiec 2006, 10:41
Wiem, wlasnie go przegladam ale wszedzie brak dosyc istotnej informacj , ktora wprawdzie nie jest podawana bo DD patrzy ;-) ale bez wiedzy o mozliwosciach max. zanurzenia jeszcze wiele razy moge sobie sam krzywde zrobic. Wczoraj wrecz bylem pewien, ze ta jankeska lodz spokojnie zejdzie na 200m , schodzilem na sterach glebokosciowych i zanim sie zorientowalem to na 180m bylo juz po mnie.
#5 Wysłany: 21 Czerwiec 2006, 13:35
no tak, to jakis pomysl , co nie zmienia faktu ze najlepiej plywa sie na niemieckich ubootach - jankeskie zlomy strasznie mnie zrazil
A ten magiczny zeszycik masz moze w formie elktronicznej ;-) ?
Ostatnio zmieniony przez Claude 21 Czerwiec 2006, 15:05, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum