Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 23 Czerwiec 2006, 22:28 Mit dem parteiischen Gruß, Genossen !!!
Czesć,
Kupiłem wczoraj SH2 zainstalowałem i dzięki PL_CLAUDE postanowiłem się dołączyźć do ekipy POLISHSEAMEN. Od razu mam pełno propbemów z grą: ciągle jakiś JANUS mi sie pojawia,nie dostałem instrukcji z grą (zakup w empiku, gra w serii "Wojny, bitwy, kampanie") i nie mam pojecia co robić.
Wiem jedno: od zawsze się interesowałem II wojną światowoą, i bardzo lubie grać w tematycznie z tym związane gry (PL_CLAUDE coś o tym wie... )
Na razie muszę się z wszystkim oswoic.
Poza grą jestem tłumaczem j. ang i jak ktoś ma coś do tłumaczenia do zapraszam. Mieszkam w Bydgoszczy, 30 lat.
Pozdrawiam i proszę o wsparcie, szczególnie na początku.
Imię: Jacek Pomógł: 2 razy Wiek: 52 Dołączył: 29 Maj 2005 Posty: 215 Skąd: Szczecin
#2 Wysłany: 23 Czerwiec 2006, 22:56
Witamy serdecznie nowego klanowicza !!
Sądzę, że szybko i sprawnie problemy techniczne zostaną pokonane i będziesz mógł do nas dołączyć na morzach i oceanach.
Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum