Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#1 Wysłany: 6 Grudzień 2015, 15:18 Ranking Silent Hunter III - edycja 2015/2016
Z przyjemnością ogłaszam, że ruszamy z kolejną edycją Rankingu Silent Hunter III organizowanego przez PolishSeamen.
Oficjalne rozpoczęcie odbędzie się 12 grudnia 2015 roku (sobota) o godzinie 20:00.
Zakończenie planuję na 2 lipca 2016 roku.
By zagrać z nami, musisz mieć zainstalowaną grę SH3 w wersji 1.4, do tego mod Knight of the Abbys ("UBOATS TOTAL WAR: Knight of the Abyss") oraz najnowszy Złoty Pakiet Misji ("Gold Missions Pack for KOTA").
Komunikujemy się przez serwer TS3 (91.233.114.53), a łączymy przez OpenVPN (preferowane) lub Tunngle (opcjonalne)
Każdemu chętnemu do gry w SH3 pomożemy by mógł z nami zagłębić się w świat podwodnej rozgrywki. Wystarczy, że wejdzie na serwer TeamSpeaka lub napisze wiadomość do mnie.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Ostatnio zmieniony przez PL_Cmd_Jacek 6 Grudzień 2015, 15:46, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum