Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Wbrew pozorom Nelson okazal sie twarda sztuka. Wymanewrowal moje pierwsze 2 torpedy i 3 U-55. Ostatnia z salwy U-55 trafila w tyl, zmniejszyla predkosc kolosa i skierowala go prosto na nas. Na to tylko czekalismy kolenie 3 torpedy z bliskiej odleglosci poslaly jednostke na dno. Potem "spacerek", ponad godzinna walka z eskorta i mala zemsta na koniec.
PS. Szkoda ze Zbyszka wywalio, po czesci pewnie przez moj hosting z Anglii, ktory sila rzeczy nie sprzyja slabym laczom.
W patrolu udzial wzieli:
PL_U55 - DISC KIA liczony • 1/4 Nelson Class "HMS Nelson#1" - 9,000
---------------------------------------------------
Razem: 9,000 BRT
Kurde. Takiego rzeźnika wywaliło. Ech szkoda, bo ostro go dopinguję. Zbyszek stary weteran. Jego na dno może posłać jedynie pech lub net
Co do tego screena:
To dzięki za przypomnienie tytułu misji. To jedna z wielu tych - co po parę godzin na przyspieszonym czasie czekałem na właściwy układ księżyca bo niby SH3 się zgadza z tymi danymi z PDF ale nie jest to tak jak zapisano do końca.
Przepraszam, że nie grałem ale spałem. Budzik nawet mnie nie obudził. Fatality na maksa ale przez ten film co robię w SH3.
Dobra rada panowie. Nie pieczta misji-placków, że stawiacie konwój na morzu i niech się dzieje. Misja musi mieć nastrój. Porządny klimat i staram się ostatnio mocno o to dbać. Gra światła to bardzo ważna rzecz. Misje za dnia są nudne. Musi się coś zmieniać. Takie bajery jak wschód, zachód, pełnie tonące w toni morza dają niezapomniane wrażenia.
Zatem od dzisiaj piszemy misje z klimatem
Pozdrawiam i nie życzę wielu zatopień ale silnego bólu 'd' Churchila leżącego pod klifami w Dover!
Ostatnio zmieniony przez sNr 16 Grudzień 2015, 00:08, w całości zmieniany 1 raz
Imię: "Niewierny"
Ulubiona Gra: seria SILENT HUNTER, seria TOTAL WAR Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 949 Skąd: Zagłębie Sosnowiec
#4 Wysłany: 17 Grudzień 2015, 00:36
Gratulacje Tes!!! - świetny wynik.
Szkoda, że naszego starego weterana wyrzuciło z gry, ale Zbyszku nie załamuj się - TAK TRZYMAJ !!! Trzymam za Ciebie kciuki!!! W poprzednim sezonie niewiele Ci brakło do wygranej - mam nadzieję, że teraz wygrasz ten ranking!!!
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
"Krew, pot i żelazo" - motto marynarzy pancernika "Bismarck"
Ostatnio zmieniony przez PL_Adm.Lütjens 17 Grudzień 2015, 00:37, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum