Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 8 Czerwiec 2015, 14:59 jak skonczyc misje?
Udało się, w modzie GWX 3.0 wyruszając z portu Bergen w Norwegii wykonałem patrol a do tego zatopiłem aż 2 wojenne i 2 handlowe . Teraz wrócilem do bazy, jestem nawet pod tym hangarem i nie wiem jak ukonczyć miśje...lol
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#4 Wysłany: 29 Grudzień 2015, 20:03
Niestety nie jest .
To jest wada SH III.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Imię: Dariusz
Ulubiona Gra: Panzer General I, Panzer Corps, SH3 Pomógł: 3 razy Dołączył: 24 Lis 2015 Posty: 276 Skąd: Gdańsk
#7 Wysłany: 29 Grudzień 2015, 20:23
Poprzez ESC mam opcję opuść patrol i, normalnie zalicza wszystko. Z tym, że moim zdaniem powinno to zostać ukrócone, bo psuje klimat. No ale...
pepe [Usunięty] Kommodore
#8 Wysłany: 29 Grudzień 2015, 21:42
Zawsze można przecież dopływać do samego portu. Ja w SH IV początkowo też uważałem, że kończenie patrolu daleko przed portem jest mało realistyczne. Jednak po dłuższym czasie kończenie jeszcze poza portem było dla mnie zbawieniem bo wpływanie kiedy co chwila hamuje kompresja czasu jest bardzo uciążliwe. Gdyby można było tą niedogodność ominąć chętnie bym dochodził pod sam pirs.
Imię: Dariusz
Ulubiona Gra: Panzer General I, Panzer Corps, SH3 Pomógł: 3 razy Dołączył: 24 Lis 2015 Posty: 276 Skąd: Gdańsk
#9 Wysłany: 29 Grudzień 2015, 22:20
Nie wiem jak jest w IV, ale w III można to zmienić. Ostatecznie może być przydatne takie wyjście, jeśli już wracamy całkiem na pusto, a sztorm uniemożliwia korzystanie z działa. Choć zauważyłem, że teraz podczas sztormu, działo mam dostępne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum