Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#1 Wysłany: 31 Styczeń 2016, 01:10 Sub vs Sub
I jeszcze jedna gra dzisiaj. Tym razem Sub vs Sub. Dwie Virginie prowadzone przez użytkowników Janna (Niemcy) i Cemtufekcioglu (Turcja) przeciwko mnie na Akuli.
Zamierzałem wpłynąć na głęboką wodę i wykorzystać warstwy do ochrony i ataku. Nie spodziewałem się, że tuz obok mnie będzie jedna Virginia. Płynąłem dosyć szybko by znaleść się na bezpiecznych wodach, gdy usłyszałem aktywny sonar (!). A zaraz potem poleciały na mnie rakiety.
Przez chwilę było ciepło. Wykonałem unik i odszedłem tak szybko ja się tylko dało od niebezpiecznego miejsca i przygotowałem swoją porcję argumentów. Niestety pierwsza rakieto-torpeda poszła w przeciwną stronę. Musiałem się pomylić. Ale kolejne już miały lepszy rozrzut.
Dla pewności puściłem jeszcze UGST (tak, tym razem załadowałem prawidłowe rybki),
Na efekt nie czekałem długo. Trzecia rakietotorpeda uchwyciła cel i trafiła Turka, pozbawiając go ochoty do gry.
Kolejny pocisk dokończył dzieła zniszczenia .
Gra została zakończona. Można iść spać
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum