Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#1 Wysłany: 6 Marzec 2016, 00:01
Zagraliśmy dzisiaj tę misję w 7 osób:
Pierwsze wrażenie - wygląda całkiem nieźle - sensownie opisane.
W rzeczywistości pozycje wyglądały następująco:
Ustaliśmy taktykę. Zatopić najpierw Udaloya, potem zestrzelić jego śmigłowiec i zająć się subami. Ustaliłem pozycję wrogiego okrętu. Skoordynowaliśmy atak i rakiety poszły.
Niestety, nie poszło wszystko tak jak powinno. I rakiety loede poszły gdzieś z boku, a moje harpoony, miały zbyt małą szybkostrzelność. Atak się nie udał.
Za to odpowiedź przyszła po paru minutach. Akule wraz Udaloyem przypuściły atak na mnie - niestety skuteczny:
Zostałem zniszczony.
Efekt końcowy był następujący:
Po naszej stronie na końcu pozostał LA, po stronie RED tylko Udaloy.
Generalnie - misja się podobała i pewnie jeszcze nie raz będzie grana. Dzięki Pepe.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Ostatnio zmieniony przez PL_Cmd_Jacek 6 Marzec 2016, 00:02, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#2 Wysłany: 6 Marzec 2016, 20:07
Pierwszy raz graliśmy tę misję i nie do końca dobrze wytłumaczyłem zasady. Teraz będę wiedział co mówić.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum