Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#3 Wysłany: 31 Marzec 2016, 19:19
Co nie jest pewne?
To pewnie pierwszy (z wielu) event morski, aczkolwiek żaglowców w grze nie będzie (nie ta epoka).
Ale pływa się zacnie, szczególnie jak wpada na siebie kilka okrętów, heheh
No i mozna poczuć klimacik
BTW. Wyszedłem za mapę i zniszczył mnie kraken.
Ostatnio zmieniony przez PL_Andrev 31 Marzec 2016, 19:19, w całości zmieniany 1 raz
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#9 Wysłany: 30 Maj 2016, 18:09
Na ostatniej sesji Q&A dewsi ujawnili, że planują dodać grywalne okręty do końca roku (aczkolwiek termin jest płynny, w zależności od stopnia skomplikowania i napotkanych problemów).
Oczywiście mowa o "tradycyjnych" okrętach.
I tu ciekawostka: przewidywana długość misji: do 6 godzin.
Ostatnio zmieniony przez PL_Andrev 30 Maj 2016, 18:23, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Olek
Ulubiona Gra: SH3 Pomógł: 4 razy Wiek: 26 Dołączył: 20 Lut 2014 Posty: 2413 Skąd: Kraków
#10 Wysłany: 30 Maj 2016, 19:37
Ta już to widzę, to będzie wyglądać gorzej od gry kanarona w obecnym stadium... nie żeby co kanaron gra jest świetna
#11 Wysłany: 30 Maj 2016, 19:42
Olek jak Ty widzisz grafikę w War Thunder jako gorszą niż obecne stadium gry Kanarona to.. współczuję grania na gorszym poziomie detali od najniższego :p
Przecież Kanaron na razie jak sam podkreślał jeszcze nie zajmował się grafiką tylko stworzył modele do testowania innych cech gry.
Weź no popraw oceny na świadectwie to rodzice może ufundują lepszego kompa?
#13 Wysłany: 30 Maj 2016, 19:55
To że gra ma patologie nie znaczy ze będzie do kitu.
I podkreslam: w grze mamy możliwość kreacji własnych scenariuszy, czyli będzie mozna grać "klanowe" batalie.
BTW. Widziałm włoski lotniskowiec - miałem rację że zrobią mieszane drzewko niemiecko-włoskie.
Imię: Mati
Ulubiona Gra: Attack the Warship, SH, FSX, IL-2 Pomógł: 4 razy Wiek: 28 Dołączył: 03 Maj 2013 Posty: 4620 Skąd: Katowice
#14 Wysłany: 30 Maj 2016, 20:12
Może scenariusze też ogarnę, na razie jedyne co mogę zagwarantować to scenariusze zrobione przeze mnie, więc chyba nie jest źle Jak coś to można będzie do mnie napisać, rozrysować i będzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum