Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 11 Maj 2016, 11:02 Knights of the Abyss II - Wydanie kolekcjonerskie w DVD Box
Ze względu na to, że planuję małe limitowane wydanie Rycerzy Otchłani II w ekskluzywnej dość wesji zakładam nowy temat by nie zaśmiecać wątku głównego o tworzeniu moda.
Chcę zrobić coś fajnego dla Was z okazji wydania finalnej części Rycerzy Otchłani dla SH3.
Na ten styl:
Dostałem odpowiedź od firmy w kwestii etui:
Koszt przy 50 szt. to 14,64 zł brutto za sztukę etui.
Czekam na odpowiedź firmy od wypalania CD. Jak to się ma do DVD Boxa z Rycerzami Otchłani:
Etui będzie czarne, foliowane folią mat. Całość smacznie okraszona symboliczną grafiką.
Płyta będzie lakierowana kolor w drugiej klasie trwałości, co kosztuje 4 złote sztuka. Pierwsza klasa kosztuje dziesięć razy więcej więc dajmy spokój. Wypalenie samej płyty kosztuje poniżej 2 złotych.
Wstępne kalkulacje zapowiadają się więc między 20 - 30zł za sztukę DVD Box'a.
Chcę znać temat ilu będzie chętnych na takową prodkę w eksluzywnym kolekcjonerskim wydaniu 50 sztuk na cały świat.
Na życzenie do całości imienna dedykacja od autora życząca wielu pomyślych patroli...
Zapraszam chętnych więc do zaznaczania się jako: +
Zgłaszam pierwszy plus, bo ja też płacę. Wszyscy to wszyscy. Moder też dla dobra ogółu
+
Pozdrawiam!
Zostało więc nam 49 plusów do rozdania...
Ostatnio zmieniony przez sNr 11 Maj 2016, 11:13, w całości zmieniany 3 razy
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#6 Wysłany: 11 Maj 2016, 12:41
Tak jak pisałem wcześniej - jestem chętny. (+)
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Panowie. Dobra nasza. Firma już podesłała layouty pod druk. Postaram się o bardzo dobry skład i estetykę. Pracowałem jako grafik w drukarni zatem raczej dam radę
Przypominam. Całość w czerni, foliowana folią mat z drukiem dwustronnym + lakierowane DVD.
Pozostało zatem 45 kolekcjonerskich DVD Box Rycerzy Otchłani II do rozdzielenia.
Śląsk jak coś będzie mógł odebrać swoje DVD u Jacka.
Dokładnie Finek. Zrobicie jakiegoś spota i Jacek wręczy Wam DVD...
Jaki kolor napisów preferujecie na czarnym etui? podstawowo zieleń jest też w opcji szaro-grafitowy i czerwień.
Jest też inna opcja:
Mam możliwość zrobienia też małej imprezy z big screenem wraz z prezentacją dodatku w Częstochowie lub jej urokliwych jurajskich okolicach np. u podóża zamku Holstein
Mam możliwość tam załatwienia fajnej sali, gdzie nam nikt nie będzie przeszkadzać:
Imię: Dariusz
Ulubiona Gra: Panzer General I, Panzer Corps, SH3 Pomógł: 3 razy Dołączył: 24 Lis 2015 Posty: 276 Skąd: Gdańsk
#13 Wysłany: 12 Maj 2016, 20:12
Fajnie było by was poznać chłopaki:) Tym bardziej, że mam brata z rodziną w Częstochowie, a i jurę nieco znam Na kiedy byście planowali taki spot? Tak czy siak w razie "w", zawsze zostaje poczta.
Imię: Marcin Pomógł: 13 razy Wiek: 43 Dołączył: 15 Lip 2007 Posty: 1878 Skąd: Gdańsk/Coventry
#14 Wysłany: 12 Maj 2016, 21:36
Pisze sie na jedna sztuke, o ile autor caly dochod przeznaczy na zorganizownie uroczystego rozdania krazkow (no chodzi o to by sie spotakac, pop.... jesc i dobrze zabawic ).
Tak się składa, że "pop...." może mieć całkiem różną końcóweczkę
Co do spotkania to... jestem "za" chociaż zazwyczaj unikam takich imprez. Myślę jednak, że miło było by się spotkać w gronie częstych bywalców forum. Trzeba by się jakoś dograć co do terminu. Mi w zasadzie pasuje każdy bo mam dość elastyczne warunki pracy i tylko blisko deadline'u jest to niewskazane.
Może nawet da się tak wycyrklować by osoby spoza PL by dołączyły. Wydaje mi się, ze Olek coś wspominał o wizycie w rodzinnych stronach w okolicach lipca.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum