Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Ciekawy patrol. Udało się nam zebrać i popłynęliśmy. Było głośno na namiarze 340. Jednostki wroga cisły pełną prędkością. Z ciemności wyłonił się potężny kształt - pancernik. Niemiałem wiele czasu do namysłu, wysłałem salwę 3 torped i 2 trafiły stopując kolosa.
Odpaliłem kolejną rybkę, ale ta okazała się niewypałem. Kolejna także. Dopiero 7 torpeda dokończyła dzieła zniszczenia
Nie miałem za bardzo czasu cieszyć się sukcesem, gdyż wyłuskała mnie eskorta. Bomby wybuchły blisko, uszkadzając kiosk.
Zwiałem jednak i przeładowałem torpedy. Po pewnym czasie wyszedłem znowu na peryskopową i zobaczyłem oddalony i odchodzący ode mnie konwój. Puściłem wachlarz torped z 3 km. 2 trafiły, stopując transportowca wojsk i zapalając tankowiec. Przeczekałem eskortowce i podpłynąłem bliżej do trupa, by zniszczyć go ostatnią torpedą:
Na koniec obserwowałem, jak powoli oddala się uszkodzony przeze mnie tankowiec
Dzięki za grę , do następnego razu.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Ostatnio zmieniony przez PL_Cmd_Jacek 22 Maj 2016, 23:04, w całości zmieniany 1 raz
I tak, po 14 patrolach rankingowych, zakończyła się najdłuższa kariera w obecnym sezonie.
W 14 patrolach, Zbyszek uplasował się na 3 pozycji, jeżeli idzie o najlepszą karierę z wynikiem 145 028 BRT.
Gratulujemy wyniku!
Imię: "Niewierny"
Ulubiona Gra: seria SILENT HUNTER, seria TOTAL WAR Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 949 Skąd: Zagłębie Sosnowiec
#3 Wysłany: 24 Maj 2016, 00:20
Cytat:
I tak, po 14 patrolach rankingowych, zakończyła się najdłuższa kariera w obecnym sezonie.
W 14 patrolach, Zbyszek uplasował się na 3 pozycji, jeżeli idzie o najlepszą karierę z wynikiem 145 028 BRT.
Gratulujemy wyniku!
O rany!!! Ale piękna kariera - Gratulacje Zbyszku
Wytrzymać 14 patroli - Finka, Sonara i innych - SZACUNEK
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
"Krew, pot i żelazo" - motto marynarzy pancernika "Bismarck"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum