Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
nic nie grzebałem. po wgraniu tego "Kota" jest możliwość wyboru by mówili po niemiecku, ale i tak tego nie robią. Chyba jakaś wersja sh3 nie mająca tych odgłosów. Ma ktoś je podesłać?
Mając oryginał, możemy wrócić do tematu działania lub nie działania gry.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Nie wiem, w jakim miejscu żyjesz, że uważasz, że wszyscy jadą na piratach, ale może zaskoczę cię, że zamiast kupić paczkę papierosów (albo kilka), albo piwo, niektórzy kupują gry w oryginale.
I nie nazywaj hipokrytami innych osób, "bo tak uważasz".
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#36 Wysłany: 26 Maj 2016, 19:42
Pawian - dostajesz ostrzeżenie. Jeszcze jedno i będziesz miał zakaz pisania na forum.
Zaopatrz się w oryginał. Tak kultową grę warto mieć u siebie w kolekcji. Nie będziesz miał żadnych problemów z głosami załogi.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum