Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#1 Wysłany: 28 Maj 2016, 22:27 Falklandy - 2016-05-28
Ja i U-96 na Kilo, przeciwko Olkowi (Sturgeon) i Pepe (OH Perry).
Udało się dosyć szybko namierzyć Olka.
Zaatakowaliśmy równocześnie. Niestety Olek był 22 mile morskie ode mnie, a moje Starfishe mają zasięg tylko 19 mil. Zmarnowałem 6 pocisków. Na szczęście U-96 był bliżej i skutecznie uszkodził Olka.
Niestety Przemek musiał wyjść z gry i zostałem sam. Wystrzeliłem 3 rakiety w Pepe, ale wszystkim zostały zniszczone. W końcu zorientowałem się, że Olek jest poza zasięgiem i przyspieszyłem by skrócić dystans.
Zostałem jednak wykryty przez śmigłoweic i uszkodzony. Wynurzyłem się awaryjnie
i oberwałem rakietą .
trudno. Gra ciekawa. Szczególnie polowanie na Olka. Jak się okazało, miał farta. Otoczony przez torpedy dał radę pozostać niewykryty.
Dzięki za grę.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#2 Wysłany: 29 Maj 2016, 00:03
Jak napisal Jacek ja niestety musialem wyjsc z gry- klotnia partnerska ale dalem rade.... nooo szkoda.
W kazdym razie mnie sie fartnelo, natomiast trudno podawac namiary kiedy nad uchem ktos stoi i ma pretensje ze caly czas gram stad zle namiary podawalem Jackowi )
Mimo wszystko misyja ciekawa
I stwierdzam ze KILO to chyba jeden z lepszyh OP w DW i tyle w temacie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum