Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Hans Geering, adiutant wiceadmirała, otworzył drzwi do sekretariatu wiceadmirała i powiedział z uśmiechem
-Panie komandorze. Wiceadmirał nie może doczekać się pana wizyty.
Po czym przeprowadziwszy oficera przez pokój do właściwych drzwi, otworzył je i zameldował:
-Sir. Komandor John Fox przybył!
Imię: Daniel
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#185 Wysłany: 27 Lipiec 2016, 20:58
Wszedł.
-Admirale, komandor Fox melduje się. -Fox położył trzymamy w rękach raport z przebiegu misji na stole przed kanaronem- Oto raport! Melduje że misja przebiegła pomyślnie... przynajmniej z naszej strony, bo piechociarze nic mi nie zdradzili o przebiegu ich działań, sir
Imię: Daniel
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#187 Wysłany: 28 Lipiec 2016, 07:18
-Wszystko jest w raporcie -John nieznacznie przekręcił głowę, kierując wzrok na kartkę- ja mam tylko prośbę by jak najszybciej znów wyjść w morze, jeśli dało by się coś zorganizować, to zgłaszam sie
Imię: Mati
Ulubiona Gra: Attack the Warship, SH, FSX, IL-2 Pomógł: 4 razy Wiek: 28 Dołączył: 03 Maj 2013 Posty: 4620 Skąd: Katowice
#188 Wysłany: 28 Lipiec 2016, 10:23
No dobrze, wkrótce kolejny konwój do Murmańska, jeśli Hardy nie popłynie to wy popłyniecie. Jednostek nawodnych wiele raczej nie spotkacie. Ale U-Booty i bardzo dużą ilość samolotów na pewno.
I zapamiętajcie, że rozkaz zachowania ciszy radiowej możecie złamać jedynie w razie realnego i poważnego zagrożenia.
Hans wziął do rąk raport komandora i powiedział:
-Krótki, sir.. ale i patrol był krótki i bezproblemowy. - po czym dodał - Dowiedziałem się, że kontradmirał Hardy już zaczyna pisać raport, ale w jego stanie to zajmie trochę czasu. Chce pan coś jeszcze, czy mogę iść szykować dokumenty odnośnie kolejnego konwoju? Jutro z rana bym je przedstawił.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum