Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Celem dla naszej strony było zatopienie wrogiego lotniskowca.
Poszło w sumie szybciej niż myślałem. Planowałem podejść jak najbliżej wrogich okrętów i zaatakować. A wcześniej podać namiary naszemu Oscarowi.
Odpalił swoje rakiety i zatopił cel. Krtótko ale skutecznie .
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
pepe [Usunięty] Kommodore
#2 Wysłany: 9 Październik 2016, 05:11
- a tak chciałem zagrać i jeszcze była okazja dokopać amerykańcom! Ehhh i grrrrr! Jakoś mam zwyczajnie pecha żeby spotkać w boju kolegów zza oceanu bo jak ja jestem to oni wolą testować i trenować zamiast walczyć!
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#3 Wysłany: 9 Październik 2016, 12:46
Szkoda że nie dałeś rady. Potem zaczęliśmy jeszcze jedna misje. Ale FPschazly musiał wyjść i brakło nam czwartego. Zagraliśmy mój scenariusz. Tym razem byłem na Alfie. I muszę powiedzieć że gra się całkiem przyjemnie. Szkoda że nie mogliśmy dokończyć tego scenariusza. Ale następnym razem może się uda.
#4 Wysłany: 9 Październik 2016, 13:03
Miałem jakąś bardzo dużą awarię sieci w okolicy (może nawet dzielnicy?). Przerwało mi net podczas oglądania YT, zaraz po daniu odpowiedzi na zagadkę. Po godzinie próbowałem dodzwonić się do operatora - ucinali połączenie komunikatem żeby spróbować później. Liczyłem, że do 20 wszystko naprawią.
Tak dużą awarię poza tym co było wczoraj zanotowałem w przeciągu 10 - lat tylko jedną, wtedy nawet poważniejszą bo naprawa trwała aż 2 dni. Normalnie pech bo akurat jestem przeziębiony i weekend grzeję fotel i łóżko w domu. Sesyjka miała być głównym punktem dnia.
P.S. Możesz wrzucić tutaj w załączniku ten scenariusz i replay jeśli ciągle masz?
Ostatnio zmieniony przez pepe 9 Październik 2016, 13:05, w całości zmieniany 1 raz
#6 Wysłany: 9 Październik 2016, 16:30
Dzięki.
Scenariusze lubię oglądać bo czasem jest to dla mnie inspiracja żeby stworzyć coś nowego.Replay przydaje się do oceny taktycznej ruchów przeciwnika - to naprawdę daje sporo wiedzy. Zachęcam do oglądania, najlepiej bezpośrednio od przeciwnika i w trybie ogladania bez włączonego Show True.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum