Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Zdjęcie jakie wrzucił Andrev dobrze oddaje moment kiedy sie dowiedział czym będzie pływał
Tylko, że klasa P jak będzie wycofywana, to Andrev "z automatu" otrzyma nowiutki okręt klasy Gato/Balao/Tench. Osoby na Sargo, Tamborach i Garach mogą nawet do 1945* roku pływać na tych okrętach (niekoniecznie jako 1 kapitan oczywiście).
*USS Tresher i USS Gar zostały wycofany z linii dopiero w kwietniu 1945 roku, dla przykładu.
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#35 Wysłany: 12 Październik 2016, 12:55
Świetne intro Finku .
USS Gar, będzie dawał po garach.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
pepe [Usunięty] Kommodore
#36 Wysłany: 12 Październik 2016, 13:27
PL_CMDR Blue R napisał/a:
Osoby na Sargo, Tamborach i Garach mogą nawet do 1945* roku pływać na tych okrętach
Hmm rozważam wycofanie się z tej gry - nie wiem czy moje słabe serce to zniesie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum