Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
12 listopada 2016 o godzinie 20:00 planujemy rozegranie patrolu w Silent Hunter IV dotyczącym pierwszego amerykańskiego wilczego stada.
Gra będzie toczona na na zmodowanej wersji Silent Hunter 4 z zainstalowanym dodatkiem U-Boat Missions. Na tak przygotowaną "czystą" grę należy zainstalować mod Trigger Maru Overhauled 2.5.
Gra będzie toczona za pomocą Tunngle i prosimy zaopatrzyć się w taki zestaw
Osoby chętne zapraszam do gry! Do zobaczenia w sobotę na TS!
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#2 Wysłany: 10 Listopad 2016, 21:43
Ja będę
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
No to sytuacja się komplikuje
A próbowałeś zainstalować NIE w folderze Program Files? Zwykle to o starsze pliki .exe chodziło, ale może właśnie instalator ma z tym problem.
Nic innego sam nie mogę wymyślić. Ja mam wersję gold, więc niestety, nie wiem, jak to jest.
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#6 Wysłany: 11 Listopad 2016, 11:31
PL_CMDR Blue R napisał/a:
A próbowałeś zainstalować NIE w folderze Program Files? Zwykle to o starsze pliki .exe chodziło, ale może właśnie instalator ma z tym problem.
Nic innego sam nie mogę wymyślić. Ja mam wersję gold, więc niestety, nie wiem, jak to jest.
Mam wersję SS, próba zainstalowania w dwóch różnych lokalizacjach
Imię: Marcin Pomógł: 13 razy Wiek: 43 Dołączył: 15 Lip 2007 Posty: 1878 Skąd: Gdańsk/Coventry
#7 Wysłany: 11 Listopad 2016, 14:16
Cytat:
... w biblotece FileManager.dll
Sprawdz czy masz ta biblioteke. Jak nie to poszukaj i zainstaluj recznie. Moze nie masz wogole poinstalowanych bibliotek visuala, np. Microsoft Visual C++ 2015 Redistributable. Sprobuj zainstalowac najnowszy.
Nie zgadne.<Masz Win10 instalowany jako upgrade z Win8, Win 7,etc.
Imię: Marcin Pomógł: 13 razy Wiek: 43 Dołączył: 15 Lip 2007 Posty: 1878 Skąd: Gdańsk/Coventry
#9 Wysłany: 11 Listopad 2016, 23:52
Nie, po prostu zaufales Micro$oftowi, ze przejscie z innego systemu na Win10 bedzie bezproblemowe i teraz masz pewnie mala kaszane. Tez to przerabialem (troche u siebie, a w duzej czesci u zony). Trzeba bylo sobie zrobic kopie zapasowa starego systemu. Sformatowac i zainstalowac Win10 na czysto. A teraz bedziesz sie od czasu do czasu bujal z problemami ala brakujace lub gryzace sie biblioteki .dll, etc.
Sugeruje wywalic wszytkie poinstalowane frameworki .NET i redystrybucje C++ oraz zainstalowac je od nowa. Pewnie dla SH4 bedziesz potrzebowal starsza wersje, cos w okolicach 2008. Choc te rzeczy powinny doinstatlowac sie z gra.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum