Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Krzysztof
Ulubiona Gra: Red Orchestra 2, Arma 2 OA, Planet Side 2, Silent Hunter 3 i wiele innych
Wiek: 26 Dołączył: 16 Lip 2014 Posty: 2 Skąd: Morza i Oceany (Wieluń)
#1 Wysłany: 26 Listopad 2016, 16:34 SH3 i SH5 - Polska wersja a Steam i UPlay
Witam!
Postanowiłem kupić dzisiaj Silent Huntera 3 na steamie oraz Silent Huntera 5 na UPlay'u. Zrobiłem małe rozeznanie i dowiedziałem się, że i na steamie i na UPlay'u nie ma większych problemów z modami, głowię się jednak nad jedną rzeczą ponieważ na steamie w przypadku obydwóch tych gier napisane jest, że język polski jest nieobsługiwany. Czy to oznacza, że SH3 i SH5 będzie po angielsku? Czy będę miał możliwość wgrania patcha polonizującego od Cenegi w przypadku SH3?
Cenega wydała patcha polonizującego? Czy patcha do wersji polskiej? Bo to dwie różne rzeczy. A wydaje mnie się, że to był patch do wersji pl, a nie spolszczający (co nie zmienia faktu, że może spolszczyć, bo to zmiana w 1 pliku głównie)
Ale tak, SH3 jest wtedy dostępne tylko po angielsku. Z drugiej strony większość modów zangielszcza grę (np. GWX, do którego można dopiero wgrać moda spolszczającego).
Imię: Dariusz
Ulubiona Gra: Panzer General I, Panzer Corps, SH3 Pomógł: 3 razy Dołączył: 24 Lis 2015 Posty: 276 Skąd: Gdańsk
#3 Wysłany: 27 Listopad 2016, 21:30
Patch 1.4 będziesz musiał wgrać dla wersji angielskiej gry. Co do spolszczenia to, żaden kłopot. Wystarczy takie spolszczenie dać jako mod, np z moda GWX PL 5j. Każdy kto posiada, na pewno załączy Tobie ten plik.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum