Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#2 Wysłany: 28 Luty 2017, 21:03
Nie obiecuję, ale postaram się dołączyć. Tylko zauważ, ze misja w pokazanym przez Ciebie temacie jest na RA 1.36 + Betasom Mod.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Na Discord'zie było pytanie o Seawolf'a (pytał Jamie). Nie znam scenariusza, ale jeśli jest taka konieczność można rozważyć i określić limity co do typów/rodzajów platform
Wpadaj, Olek! Smutno bez ciebie. Siedzimy z Pepe na TSie i gadamy. Od DW, poprzez SH, piratów, aż po wpływ Rewolucji Francuskiej na ruch kołowy i hipoteczny wpływ alternatywnej historii drugiej wojny światowej na rysunek techniczny (serio) Może coś zaproponujesz w rozmowie i to rozwinie scenariusz? A nawet to, że będziesz może spowodować, ze zacznie się gra! I to niekoniecznie w DW, ale też może być i w DW.
W końcu to na TS toczy się najważniejsze życie PS.
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#13 Wysłany: 3 Marzec 2017, 11:24
Ach słabiutko poszło wczoraj. Czwartek to nie jest dobry dzień na grę w DW .
Najpierw zbyt długo szedłem z dużą prędkością, potem nie uwierzyłem w to że Los Angeles może być tak blisko mnie, następnie zbagatelizowałem ADCAP-y, źle odpaliłem Starfisha i bum.
Na usprawiedliwienie mam tyko to, że nie mogłem sobie pozwolić na zatankowanie paliwa do reaktora w odpowiednim do gry poziomie .
Do sukcesów mogę tylko zaliczyć wykrycie LA (i to całkiem dokładnie), jak i wrogiego zespołu, a następnie zalinkowanie tych danych.
Mimo wszystko dzięki za grę i do następnego razu
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Imię: K Pomógł: 1 raz Wiek: 46 Dołączył: 27 Gru 2007 Posty: 243 Skąd: 3miasto
#14 Wysłany: 3 Marzec 2017, 15:46
Przede wszystkim - bardzo dobry scenariusz. Nie miałem możliwości zagrać w tą misję wcześniej (gdy była testowana w zeszłym roku) i bardzo cieszyłem się z wczorajszej okazji. Ciekawy rejon, wymagający dla OP ze względu na duże zmiany głębokości.
W czasie walki nie zauważyłem działania AI na rzecz naszej lub przeciwnej strony - nie miałem jednak czasu dokładniej przeanalizować replaya. Ruch jednostek neutralnych w rejonie był dość duży i bez śmigłowców rozgrywka raczej na pewno znacznie rozciągnęłaby się w czasie.
Podziekowania dla Gooferus'a i Olka za zaangażowanie i dyscyplinę działań - gra z naszej strony toczyła się pod pełną kontrolą i dobrą koordynacją ataków na jednostki RED. Do następnej
Ja myślę ze wam nie poszło źle porostu mieliśmy więcej szczęścia i Grinda Tez Jacku nie wierzyłem że wykryłem twoje kilo ale na demonie ilość śladów się zgadzała Płynąłem na pozycje wskazaną przez grinda (brawo dla olka bo komunikacja była tylko przez czat ) i dostałem dyspozycje odpalić adcapy poszły dwa i powiem szczerze to że doszedł dowiedziałem się po eksplozji potem była opcja z Pepe jak było wiecie a moje dwie torped ki zakręcały kolo wyspy .... Fajny Scenariusz Pepe duży potencjalny fajna ekipa teraz już wiem czemu włosi chorują przed grą z wami pozdrawiam i do zobaczenia na patrolu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum