Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#1 Wysłany: 8 Kwiecień 2017, 00:23 Purple Bay III - 2017-04-08
Zagraliśmy w ósemkę misję Purple Bay III.
Ciekawie, bardzo ciekawie. Naprawdę dobra misja.
Dosyć szybko udało się zlokalizować Harushio. Skoordynowany atak Udaloya, IL-38 i mój spowodował, że wrogi OP poszedł na dno.
a potem była strzelanka z Pepe.
W końcu 4 mój Sizzler zakończył sprawę.
tak więc misja została zakończona:
Dzięki za wspólną grę i miło spędzony czas.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#2 Wysłany: 9 Kwiecień 2017, 14:18
No i pykneliśmy, chociaż rozgrywka przedwcześnie się skończyła.
Jak to mówią fachowcy budowałem obraz sytuacyjny lub jakoś tak.
udało sie namierzyć wrogi zespół i zaatakować go wspólnymi siłami. Szkoda że się gra wysypała bo zapowiadało się bardzo ciekawie. Ghostdog zestrzelony, Pepe zatopiony, do mnie lecą 3 torpedy Goferusa, więc mogło się jeszcze wiele ciekawych sytuacji zdarzyć.
Dzięki za grę !!!
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum