Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
P: Kreuję dowódcę i nie zgadzają mnie się punkty. Czy za MEB muszę zapłacić 1 punkt M, 1 punkt E i 1 punkt B?
O: Nie oznacza to, że możesz wydać punkt z grupy M, E lub B.
Aktualizacja #3
Po pierwsze, zapomniałem wpisać aktualizacji #2, czyli pojazdów Sowieckich
Aktualizacja właściwa:
Zaktualizowałem instrukcję. Do wersji 0.9.
W poniedziałek planuję dopisać zasady zasłon dymnych i ograniczonej widoczności... I wtedy gra będzie gotowa i ruszamy. Tak wiec proszę o zapisywanie się
No to mamy praktycznie finalną wersję instrukcji. Gooferus wiem, że "tworzy" postać, więc jak tylko ją skończy możemy ruszać. Już nawet ma własny czołg
Waszym załogantom dałem (dobra, gra SP2 wygenerowała) nazwiska. Oczywiście będziecie mogli dodać też im imiona.
Aktualizacja
Dodałem do instrukcji zasady rakiet ATGM i rozwinąłem zasady dymu
Od razu uzasadnie "dziwnie wolną" rakietę Dragon w 2 turze. Otóż w drugiej turze pokonuje tylko 4 pola... bo osiąga maksymalny zasięg
Aktualizacja #5
Ponieważ mamy Zimną Wojnę, nie mogło zabraknąć Bohaterskich Pożeraczy Hamburgerów.
Ale ponieważ BPH nie są bohaterami tej gry, ich sprzęt jest ograniczony do minimum, które pojawi się w scenariuszach (i nie ma np. M60)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum