Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: paweł
#1 Wysłany: 27 Sierpień 2017, 22:00 jakie wymagania sprzetowe ?
Witajcie
Po kilku latach chciałbym wrócić do spędzania wieczorów przy silent hunter III.
Po latach wraca się do swoich ulubionych gier.
Zamierzam w tym celu zakupić lub złożyć jakiś używany komputer który by sprzętowo tę grę udźwignął bez żadnych lagów.
Jakie parametry sprzętowe są wymagane aby gra chodziła jak należy ?
chciałbym oczywiście zainstalować ten dodatek
http://ja.gram.pl/Olamagato aby gra była bliska realizmowi i klimatowi epoki.
Zapewne będzie Windows 7, kilka lat temu grałem oczywiście na XP i problemów nie było.
Czy gdybym sobie nie poradził z instalacją modów byłby ktoś ewentualnie w stanie mi pomóc w instalacji tego wszystkiego, chętnie taką osobę wynagrodzę i dojadę oczywiście na miejsce
Ostatnio zmieniony przez pawelpergol 27 Sierpień 2017, 22:04, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Dariusz
Ulubiona Gra: Panzer General I, Panzer Corps, SH3 Pomógł: 3 razy Dołączył: 24 Lis 2015 Posty: 276 Skąd: Gdańsk
#2 Wysłany: 28 Sierpień 2017, 08:44
Pomoc zawsze uzyskasz, bez żadnego wynagradzania. Taka jest idea forum. Co do sprzętu to, muszą się wypowiedzieć znawcy. Ja gram na laptopie z prockiem 2Ghz 4GB ram oraz Nvidia 8600m GT, całkiem przyzwoicie. Wiadomo, czym więcej ramu tym lepiej, oraz mocny proc. Karta graficzna już tak wyśrubowana być nie musi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum