Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Wybrałem SSN Rubis. Dawno nie grałem tym okrętem, a nigdy na tej pozycji w tym scenariuszu. Rozpocząłem od przeszukiwania otoczenia i zorientowaniu się kto i gdzie płynie. Znalazłem Ivany Rogovy i Kilo.
Stwierdziłem, że poszukam ochrony bliżej brzegu, a przy okazji zaatakuję Gooferusa. W międzyczasie, Nomex został zestrzelony przez SAMy, gdyż zbyt blisko wleciał w strefę przybrzeżną. Grindler kierował nasza akcją. Niestety został skutecznie zaatakowany przez Pepe.
Ja zaś wystrzeliłem dwie rybki i zatopiłem Goofa.
Potem zaczęło się polowanie na nas. Najpierw Spaz poszedł na dno. Ja starałem się zatopić Ghostdoga, lecz moje torpedy mają bardzo mały zasięg. Nie dano mi było dokonać poprawki, gdyż śmiglak Pepe zrzucił celnie na mnie torpedę.
Dzięki za grę i do następnego.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum