Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
No to może ja się podczepię pod ten wątek.
Witam wszystkich. Narazie rozgryzam trudną sztukę nawigacji i walki podwodnej na SH3.
Narazie w domu nie mam dostępu do netu ale jak będę miał to chętnie dołączę do wspólnych patroli.
Pozdrawiam
Również witam! Również polecam SH2! Co prawda jak dołączałem, to myślałem o graniu w Polish Run, ale jakoś nigdy w niego nie zagrałem, za to zacząłem grać w Sh2... Nieporównanie lepiej się gra niż najlepsze patrole w Sh3... Ta bomba, co spadła tuż obok peryskopu (podpis mojego tematu witającego) to nic, w porównaniu z tym, co serwuje Marco
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum