Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#1 Wysłany: 29 Grudzień 2017, 23:30 Indian Water
Nowy scenariusz luźno bazujący na potencjalnym konflikcie pakistańsko-hinduskim.
INDIAN WATER
Cytat:
COUNTRY OF ADINI HAS MODERNIZED HIS LST FLEET (MAGAR CLAS). TRIALS OF THE UNITS ARE IN PROGRESS. ON THE OTHER SIDE, FORCES OF NATISKAP ASSESED IT AS AN ACT OF AGRESSION. HOWEVER NATISKAP WANTS TO ELIMINATE THE THREAT WITHOUT NUCLEAR ESCALATION. THERE COULD BE NEUTRAL WARSHIP AT THE AREA. OTHER WORLD POWERS OBSERVE THE SITUATION. CHINESE (SONG CLASS) AND US FLEET (LA CLASS) CAN APPERAED IN THE PROXIMITY.
ADINI SIDE:
Chakra - SSN AKULA II
UST'-BOL'SERETSK - SSK KILO IMPROVED
INGRAHAM - FFG PERRY
PROTECT LST'S AND DESTROY THREATS, DO NOT ATTACK NEUTRAL UNITS
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Ostatnio zmieniony przez PL_Cmd_Jacek 6 Styczeń 2018, 18:51, w całości zmieniany 2 razy
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#2 Wysłany: 6 Styczeń 2018, 18:03
Biorąc pod uwagę doświadczenia z wczorajszej gry zmieniłem trochę misję.
Cytat:
ver 1.1
- repaired heli on OH Perry
- all units moved closer to test area
- repeated trigger on mission end
- AI subs changed side to neutral
- reworked BRIEF to clearly identify sides
plik dołączony do pierwszego postu
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum