Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Wrapper musi być dodany do Porting Kit i z Porting Kit odpalany. Należy pozostawić okienka komunikatów błędów pojawiające się w trakcie logowania do Uplay.
The Wolves of Steel nie pójdzie, bo nie można patchować i wersja Mac musi współpracować z Ubi (plus WoS jest trochę za ciężka), ale buduję sobie właśnie zbliżony megamod, współpracujący z Makiem (efekt na powyższym zrzucie).
Wrażenia: chodzi tak płynnie jak na Windows (również w trybie pełnoekranowym). Można bardzo łatwo i szybko przełączać się między pulpitami i np. pracować, korzystać z netu na drugim pulpicie (dźwięki z Silent Huntera V są obecne na każdym z pulpitów).
Polecam
_________________ Od Aces of the Deep, poprzez SH3, SH4 U-Boat Missions i SH5 Wolves of Steel do Wolfpack.
Grupa Steam Wolfpack Polska.
Ostatnio zmieniony przez Jaromaz 19 Luty 2016, 23:32, w całości zmieniany 2 razy
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#2 Wysłany: 20 Luty 2016, 11:27
Dzięki za info. Wierzę, że mimo, iż Apple nie jest zbyt popularne w Polsce, to ten artykuł komuś pomoże.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Ubi przestał działać na wraperze, ale udało mi się zainstalować na Macbooku "nieoficjalną" wersję SH5 (poza UBI) w oprogramowaniu CrossOver (ulepszony Wine). Gdyby ktoś chciał kiedyś wypróbować tę metodę, to wymagana jest wcześniejsza instalacja w butelce oprogramowania: Internet Explorer 8 i najnowszych, dostępnych w CrossOver: DirectX i .NET Framework.
Mój megamod (lżejsza wersja WoS) chodzi jak burza i SH5 nie zaliczył jeszcze ani jednego crasha na maku
_________________ Od Aces of the Deep, poprzez SH3, SH4 U-Boat Missions i SH5 Wolves of Steel do Wolfpack.
Grupa Steam Wolfpack Polska.
Ostatnio zmieniony przez Jaromaz 11 Styczeń 2018, 23:34, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum